Barion Pixel

KOMETA Futófarsang 2024
2024. február 4. 10:35 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 8.4 km
  • 21 km
  • 10 km
  • 7.2 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Kossuth tér
Kaposvár, Kossuth tér

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Jó hangulatú évkezdés Kaposváron a farsangi forgatagban. Kaposvár 5 dombjának meghódítása a téli időszakban. Kellemes hangulatú jelmezes futás: 2 távon (21 és 10 km-en) váltóban (21 km) vagy párban (10 km). 9-tól várjuk a legkisebbeket egy 400 m-es családi futáson, az általános iskolásokat 1,3 km-en és a kezdő futókat 3,5 km-en. Szombaton Kaposváron farsangi felvonulás lesz és Belvárosi Akadály Futás. Gyertek két napra!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Kaposvár

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. február 24. FÖLD ALATTI FUTÁS
futás2024. március 16. VIII. Fuss Neki futófesztivál
futás2024. március 16. Fedrid Császta Trail

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI