Barion Pixel

VIP MEGHÍVÓ

Kedves Vendégünk!

Szeretettel meghívjuk a Mozgás Éjszakája ünnepélyes megnyitójára, illetve az azt követő VIP hőlégballonozásra!

Hazánk legnépszerűbb szabadidősport-mozgalma, az Ötpróba június 17-én igazi sportfesztivált varázsol a megújult Városligetbe! A Mozgás Éjszakáján több mint húsz sportág közül választhat az a több tízezer érdeklődő, akik kilátogatnak a rendezvényre. A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. szervezőcsapata sok újdonsággal készül, amelyek közül kétségkívül a leglátványosabb a Kós Károly sétány és a Hermina út által határolt zöld területen elhelyezkedő hőlégballon lesz.

A szerkezet 150 méter magasba fog felemelkedni VIP vendégeinkkel, ahonnan csodálatos panoráma tárul majd eléjük a kivilágított, fényárban úszó főváros látképével. A 20 perces utazás 21:45-kor indul, a Hősök terén 21:15-kor kezdődő nyitóünnepség után közvetlenül, egy közös, néhány perces sétát követően.

Időpont: 2022. június 17. (péntek), 21:15

Helyszín: 1146 Budapest, Hősök tere

A hőlégballonozás után maradjon és túrázzon, fusson, kerékpározzon vagy görkorizzon velünk!

Az esemény részletes programját itt találja: https://otprobaparizsba.hu/mozgasejszakaja/

Kérjük, az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével szíveskedjen jelezni részvételi szándékát az eseményen legkésőbb június 15-ig, számunkra is segítséget nyújtva a hőlégballon férőhelyeit, illetve beosztását illetően.

REGISZTRÁCIÓ


A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják: amennyiben az időjárási körülmények nem teszik lehetővé, a hőlégballon biztonsági okokból nem fog felemelkedni. Ebben az esetben mindenkit szeretettel várunk a VIP fogadáson a rendezvény központjában.  

Üdvözlettel:

Szemán Róbert
ügyvezető
Varró Barbara
ügyvezető
Dr. Kiss Gergely
Ötpróba Nagykövet