Barion Pixel

Évadzáró Gyalogtúra és Terepfutás a Nyakason
2023. november 18. 07:30 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 6 km
  • 11 km
  • 16 km
  • 26 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Zsámbéki Premontrei Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola
Piac köz 8.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

2023-ben november 18-án tartjuk a hagyományos, családi hangulatú Évadzáró gyalogtúránkat. A hosszú, sötét éjszakák előtt kiváló lehetőség feltöltődni, együtt barangolni az őszvégi természetben.

A Nyakas-hegyről csodálatos panoráma nyílik a Zsámbéki-medencére és közeli, s távoli hegyvonulatokra – a Budai-hegység nyugati oldalától kezdve, a Pilis, Gerecse és esetenként a Vértesre is rálátás van. Az útvonal kialakítása során kiemelt figyelmet kapott, hogy az erdei út mellett minél többet lehessen nyitott helyen menni és gyönyörködni a régiónkat körülvevő természeti képződményekben.

Négy szalagozott és táblázott útvonallal várunk és ha jó erőben vagy, akkor akár több útvonalon is végig tudsz menni a nap folyamán. Az aszfaltot kevésbé kedvelő terepfutók kedvéért lehetőség van futás kategóriában is teljesíteni a távokat és így a megszokott terepen begyűjteni a pontokat. Ha még ezen felül is van energiád, akkor várnak a Zsámbékról induló GeoGo pályák is.

További részletek és az online nevezési felületet a weboldalunkon találjátok.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Bicske

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

túrázás2024. június 1. Nyári Strázsa Túra
túrázás2024. június 14. MOZGÁS ÉJSZAKÁJA
túrázás2024. június 15. Kaptárkövek Teljesítménytúra 2024

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

futás2024. május 26. ZSÁMBÉKFUTÁS
úszás2024. augusztus 11. BICSKÉN VÍZEN, KÉT KERÉKEN
országúti kerékpár2024. augusztus 11. BICSKÉN VÍZEN, KÉT KERÉKEN
hegyi kerékpár2024. augusztus 11. BICSKÉN VÍZEN, KÉT KERÉKEN
túrázás2024. november 23. ÉVADZÁRÓ GYALOGTÚRA A NYAKASON
futás2024. november 23. ÉVADZÁRÓ GYALOGTÚRA A NYAKASON