Barion Pixel

Tiszavirág Teljesítménytúra
2023. október 15. 10:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 5-9 km
  • 10-13 km
  • 14-20 km
  • 21-27 km
  • 28-41 km
  • 42+ km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Tiszavirág Sportuszoda vendégparkolója

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Hagyományos őszi teljesítménytúra a Tisza mentén 2023-ban is várja a kirándulókat.
A Tiszavirág Sportuszoda belső parkolóból indulva 3 távot teljesíthetnek a túrázók: 6 km-en a tápéi buszfordulóig, 12 km-en a Móra Ferenc hídig, míg 28 km-en az algyői tájházig haladnak a Tisza töltésén, a gyönyörű őszi színekben pompázó ártér mellett.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: nem

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI