Barion Pixel

4. Veresi futónap
2023. október 8. 10:30 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 7 km
  • 14 km
  • 21 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Búcsú tér
Mogyoródi u-Találkozó-Patak u által határolt terület

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

2023. október 01, vasárnap.

Ezt a dátumot érdemes jól megjegyeznie a sport kedvelőinek, hiszen ezen a napon kerül megrendezésre a 4. Veresi Futónap Veresegyházon immáron negyedik éve. Szinte helyi nevezetességgé vált ezalatt a néhány év alatt, hiszen már teljes természetességgel tartozik Veresegyház őszi programtervébe. A verseny középpontjában – ahogy általában ez a futóversenyeknél lenni szokott – az egészség megőrzése és a sport szeretete áll. A futóverseny megszervezése lehetőséget szeretne teremteni az amatőröknek, profiknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hogy megtapasztalják az együtt futás erejét és a közösségformáló hatását, nem beszélve az inspiráló hangulatról.

A távok között mindenki találhat kedvére valót, van 400 m-es minifutam a 10 éven aluli gyerekeknek, van 2.5 km a rövidebb távot kedvelőknek, illetve 7 km, 14 km és 21 km a hosszabb táv szerelmeseinek. Utóbbit váltóban is lehet teljesíteni 2 vagy 3 fő részvételével. Az útvonal Veresegyház központjához közel, a Búcsú térről

indul és elhalad a veresegyházi tavak mellett, ahol a természet csodálatos színekkel ajándékozza meg a versenyzőket.

Az esemény tökéletes kikapcsolódás lehet az egész családnak, a futás hihetetlen élmény a versenyzőknek, de a szurkolók hangulata sem elhanyagolható.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Veresegyház

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

futás2024. október 6. 5. Veresi futónap