Barion Pixel

XI. Atomfutás és X. BrutálATOM
2023. szeptember 16. 08:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 7 km
  • 14 km
  • 21 km
  • 31 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

ASE sportcsarnok melletti terület
Gesztenyés utca 2.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

2023-ban XI. alkalommal rajtol el a népszerű közösségi összetartó sportesemény, az Atomfutás. A város nevezetes pontjait befutva és az MVM Paksi Atomerőművet is érintve, igazi különlegesség a futóversenyek sorában az Atomfutás. Az Atomfutás indulási lehetőséget kínál egyéniben és váltóban is egyaránt. Bővebb információt a versenykiírásban olvashattok.

 

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Tolna-Mözs

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. április 28. Garmin WTF BRZSNY
futás2024. május 2. XVIII. NN Ultrabalaton
futás2024. május 11. 17. Vitézlő

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

futás2024. szeptember 14. XII. Atomfutás és XI. BrutálATOM