Barion Pixel

5. Rácalmási Szigetfutás – Gyalogtúra és Nordic Walking
2023. június 25. 08:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 11 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Jankovich-kúria Rendezvény- és Turisztikai Központ
Jankovich Miklós köz 5-7

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Mindenkit várunk sok szeretettel gyalogtúránkra. A túra helyszíne a Rácalmási Nagy-sziget és Ártéri Tanösvény, valamint a Duna part turista útvonalai és kerékpárútja. A sziget természetvédelmi oltalom alatt áll, a Duna-Ipoly Nemzeti Park része.

Csodálatos rendezvényközpontunk, a Rácalmási Jankovich-kúria, mely egy XVIII. században épült festői szépségű, gyönyörű parkokkal övezett barokk építészeti műemlék. A régió egyik legszebb épületegyüttese. (https://jankovichkuria.hu)

Környezetünk megóvása érdekében a rendezvény szervezői arra törekszenek, hogy minimálisra csökkentsék, vagy teljesen megszüntessék a műanyag poharak, evőeszközök és tányérok használatát.
Nagyon fontos!!! Kérünk benneteket hozzatok magatokkal futópoharat vagy kulacsot, elmosható tányért és evőeszközt (villa)!
Megértéseteket köszönjük!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Rácalmás

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

túrázás2024. április 20. Pannon Alpok Teljesítménytúrák
túrázás2024. április 20. Telekom Vivicittá Városi Túra
túrázás2024. április 27. XI. Strázsa Teljesítménytúra
túrázás2024. május 1. VIII. Kiss György Emléktúra

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI