Barion Pixel

III. Buga Jakab
2023. szeptember 2. 08:30 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 82 km
  • 46 km
  • 30 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Siklósi Vár
Vajda János tér

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

A Balatonkör SE 2023 őszén a nagy múltra visszatekintő hagyományos eseményei mellett, új helyszínen, de megszokott minőségben különleges programmal várja a kerékpározás szerelmeseit.

Gyere és vegyél részt egy történelmi kalandtúrán, Buga Jakab nyomában. Fedezd fel Siklóst és sokszínű térségét, a Drávától a Villányi-hegységig.
Kerekezz a híres Borúton, ismerkedj történelmi nevezetességekkel, csodáld meg az ott lévő épített örökséget, gyönyörködj a mediterrán táj szépségében.
Tölts el egy feledhetetlen hétvégét Siklóson, Dél-Baranya szívében.

2023. szeptember 02-én rendkívül hangulatos, 82 km-es vezetett kerékpártúra Siklós környékén, ahol menet közben meg lehet csodálni a könyék építészeti, kulturális és természeti látnivalóit (Siklósi vár, Malkocs bej dzsámija, Harkány, Máriagyűdi Boldogasszony-kegytemplom, villányi, villánykövesdi és palkonyai pincesor, Villányi-hegység, Szársomlyó).

A családok számára egy rövidebb, 30-km-es túrán mutatjuk be Siklós környékének és az érintetlen Dráva-part látnivalóit.

Lehetőség van mindkét táv egymás utáni teljesítésére is, így 112 km-t teljesítve.

Akiknek hosszú a 82 km, de rövid a 30 km, azoknak Siklós Város 46. születésnapja alkalmából egy 46 km-es Szülinapi túrát szervezünk.

További információk a honlapon találhatók: www.balatonkor.hu

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Vokány

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

országúti kerékpár2024. április 27. LAST MINUTE PRÓBÁK BICSKÉN
országúti kerékpár2024. április 27. Mátra Ring
országúti kerékpár2024. május 4. 17. Tour de Tisza-tó
országúti kerékpár2024. május 11. Cserehát Ring

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

országúti kerékpár2024. július 20. Iccakai Kiskör