Barion Pixel

IX. Mapei Tihanyi Félmaraton
2023. szeptember 30. 08:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 5 km
  • 12 km
  • 21 km
  • 10.5 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Hotel Club Tihany
Rév u. 3.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Kedves Barátaink!
A szívünkhöz legközelebb álló verseny dátumát tekintve, a jövő évben is maradunk az egyik legszebb évszaknál, az ősznél és erre a legmegfelelőbb időpontnak a szeptember 30-át találtuk.
Ilyenkor még kellemesen simogatnak a nap sugarai, nincs túl melegünk és nem fázunk túlságosan sem és mindeközben az a leírhatatlan szépségű táj, amelyen végigvezet a kiválasztott távotok, egyre színesebbé változik.
A legendás pályán a választható távok:
400M Babyrun
3K
5K
12K
21K
21K páros
A korábbi 7K-t a kérdőívre érkezett válaszaitok alapján eltöröltük és 5K-ra módosítottuk!
Rengetek infóval érkezünk még számotokra a versennyel kapcsolatban, így ha nem akartok lemaradni, mindenképpen igazoljátok vissza az eseményt, kövessetek minket a Facebookon (@tihanyifelmaraton) és az Instagramon (@tihanyifelmaraton) is.
Az esemény versenykiírása pedig megtalálható a http://www.xn--futniszp-h1a.hu/ oldalunkon.
Hatalmas szeretettel várunk titeket.
Ölel titeket,
A futniszép csapata

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Balatonfüred

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

futás2024. szeptember 28. X. Tihanyi Félmaraton