Barion Pixel

ELMARAD – Lábatlan-Karva családi kerékpár maraton
2021. szeptember 19. 09:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 46 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Gerenday Arborétum
Lábatlan, József A. u. 62.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Évről évre népszerűbb a Lábatlan-Karva családi kerékpármaraton, mely a magyarországi Lábatlanról indul és Esztergomon áthaladva a Duna szlovákiai oldalán lévő Karván ér célba. Az indulók rendőri biztosítás mellett lezárt főúton, illetve kerékpárúton haladnak. A szlovák oldalon 2021-re már -ismereteink szerint- teljes egészsében elkészül a Duna melletti kerékpárút.

A túrázókat Szlovákiából sétahajók szállítják vissza a magyarországi kiinduló ponthoz, ahol több nagy értékű kerékpárt sorsolunk ki, illetve a nevezők melegételt fogyaszthatnak el. Minden nevezők logózott pólót, különleges emlékérmet és melegételt kap, továbbá a nevezés tartalmazza a hajózás költségét is. A hajózási kapacitás miatt legfeljebb 1000 nevezést fogadunk el.

Ha az egészségügyi helyzetből adódó előírások miatt a határok lezárásra kerülnek, vagy a Duna alacsony vízállása nem teszi lehetővé a hajózást, akkor a rendezvény magyarországi útvonalon kerül megrendezésre.

Nézd meg videónkat: https://youtu.be/S7-u-dv9AMQ

Szeretettel várunk rendezvényünkön. Bármilyen kérdés esetén a 33/517-505 vagy +36 30 935 3738 számon állunk rendelkezésre.

Lábatlan – Természetesen !

 

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Lábatlan

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

országúti kerékpár2024. április 21. Gödöllő Tavaszi Kerékpáros teljesítménytúra
országúti kerékpár2024. április 27. LAST MINUTE PRÓBÁK BICSKÉN
országúti kerékpár2024. április 27. Mátra Ring
országúti kerékpár2024. április 28. Orfűi Kerékpáros Nap – Orfűi Kritérium

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI