Barion Pixel

Parlament SUP túra
2022. május 22. 13:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 10 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

SUP Budapest
Kossuth Lajos üdülőpart 81.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Nevezési díj: 4000.-Ft/fő (saját eszközzel) 7000.-Ft/fő (az eszköz bérleti díját is tartalmazza)

Egy kellemesen sportos esemény, a világ egyik legszebb városán kereszül. Csatlakozz a túránkhoz, amelynek elején megmutatjuk a SUP alapjait, majd deszkára állva evezünk a Római-parttól egészen a belvárosig, miközben elhaladunk a Hajógyári-sziget, Margitsziget, Parlament és a Vár előtt. Óriási élmény kezdőknek és haladó evezőknek egyaránt. A túra hossza körülbelül 2 óra.

A kiszállás az Erzsébet híd budai hídfőjénél történik. FIGYELEM! A túra kezdő- és végpontja eltérő! A két pont közti utazás egyénileg történik!

Hasznos információ:
Program: Gyors regisztráció, majd SUP bevezető oktatás, evezéstechnika, vízen közlekedés szabályainak ismertetése, majd vízre szállás.
Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően, és persze ami még jól jöhet: naptej, baseball sapka. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben.

A résztvevők számára a szakképzett oktatók mellett természetesen biztosítjuk a szükséges technikai felszerelést is (deszka, lapát, mentőmellény).
A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás tényét minimum 24 órával az esemény kezdete előtt jelezzük e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Budapest

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI