Barion Pixel

Budapest-átevezés Sárkányhajóval (Újpesti-öböl)
2022. május 28. 16:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 12 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

KSI Kajak-kenu Egyesület, 1138 Budapest, Népsziget u. 2.
KSI Kajak-kenu Egyesület, 1138 Budapest, Népsziget u. 2.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Esemény neve: Budapest-átevezés Sárkányhajóval (Újpesti-öböl)
Esemény ideje: május 28. (szombat)
Helyszín: KSI Kajak-kenu Egyesület, 1138 Budapest, Népsziget u. 2. Hrsz.: 25992
Nevezési díj: 6 500.-Ft/fő
Max. létszám: 85 fő
Min. létszám amitől megtartjuk: 12 fő
Kezdési időpont: 16:00
Meddig tart kb.: 17:00-17:30
Táv: 12 km
Ötpróba pont: 2 pont
Leírás az eseményhez: Budapest, Újpesti-öbölnél a Népszigeten vízre szállás, majd leevezés egész a Lágymányosi-öbölig. A túra fizikailag nem megerőltető, hiszen végig lefelé haladunk a Dunán. Evezés közben pedig természetesen lehetőség nyílik más szemszögből, azaz a vízről megtekinteni Budapest szépségeit, nevezetességeit.
Hasznos információ: Érkezés: 15:30-15:55 között.
Program: Érkezés Budapest, Újpesti-öbölbe. A gyors regisztrációt, majd a rövid szárazföldi biztonsági-és technikai oktatást követően a hajók vízre bocsájtása után evezés egészen Lágymányosi-öbölig, kiszállás a Rió Budapestnél (a Hengermalom utca magasságában). Maga az evezés összesen kb. 1 1/2 óra, a hosszabb – rövidebb pihenőkkel együtt lesz 2 óra a teljes időtartam.
Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően (fürdőruha, póló, pulóver, rövid- és hosszú nadrág, kalap) és persze ami még jól jöhet: naptej, padra ülőke, törülköző, enni- és innivaló. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben. 😉 Lábbeli: A sárkányhajóba sportcipőben, szandálban, papucsban, de melegben akár mezítláb is be lehet szállni. A ruházat, cipő akár vizes is lehet evezés közben, (az esetleg hevesebb lapátolás során előforduló fröcsköléstől), ezért váltóruha ajánlott!
A résztvevők számára lapátokat és mentőmellényeket biztosítunk. (A biztos úszástudással rendelkezők mellőzhetik a mentőmellényt, a helyszínen nyilatkozva.)
FIGYELEM! A túra kezdő- és végpontja eltérő! Utazás Budapest, újpesti-öbölbe egyénileg történik.
Értéktárgyakat a hajóba csak saját felelősségre lehet hozni, azok biztonságos (vízmentes) csomagolásáról mindenkinek magának kell gondoskodnia, mivel a csomagokat, ruhákat a sárkányhajókban magunkkal visszük.
A túra ideje alatt az alkoholfogyasztás nem megengedett!
Bővebb információ: + 36 70 336 6460
A program narancssárga riasztás esetén elmarad! Az elmaradás ténye minimum 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI