Barion Pixel

”Együtt Gyermekeinkért” Szentlőrinc-Királyegyháza Jótékonysági Futóverseny
2022. október 14. 12:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 11 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Királyegyházi Cementgyár
Cement utca 1.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

A LAFARGE Királyegyházi Cementgyára elkötelezett híve környezete jobbá tételének. Fenntartható fejlődés, értékteremtő közösségépítés, az esélyegyenlőség megteremtésén való fáradozás. Ars poeticája ezen a három pilléren nyugszik, ennek gyakorlati megvalósulását szolgálja az idén szeptemberben hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Együtt Gyermekeinkért Jótékonysági Futóverseny is, amelyet a helyszínt biztosító önkormányzatokkal – Királyegyháza és Szentlőrinc – karöltve álmodott meg és szervez majd egy évtizede.  

Az esemény igazi unikum a hazai őszi futóversenyek palettáján. A gyárépület indusztriális monumentalitásából indulva a Nyugat-Mecsek szelíd hegyeinek látványától körülölelve, épített- és természeti értékeken át vezetnek a távok. Lelkes kezdők és rutinos futók egyaránt megtalálják a maguk számítását a 3, 4 és 11 km-es szakasz valamelyikében.

Nevezni a futas.lafarge.hu oldalon lehet, melynek díja jelképes 500 Ft, de a szervezők további támogatói díjakat is szívesen vesznek, hogy az így befolyt összegből az Ormánság falvaiban élő gyerekek hétköznapjait szebbé, élhetőbbé, tartalmasabbá tegyék. A nevezési díjak egészéből a környék iskolái sportszereket, játékokat, és egyéb mozgást elősegítő és fejlesztő eszközöket vásárolhatnak. 

A távok indulói rajtcsomagot, a befutók különleges, a cementgyár dolgozói által kézzel készített, egyedi beton befutóérmet kapnak. 

Futni öröm. Jó célért futni még nagyobb öröm. Fussunk együtt a gyermekekért szeptember 16-án, és az általunk megtett kilométerek éveken át megadják a helyi iskolásoknak a kosárra dobás, a kapura lövés, a kötélre mászás, a hinta suhanásának örömét stb.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Szentlőrinc

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. április 21. 2. Álomhegyi Terepfutás
futás2024. április 28. Garmin WTF BRZSNY
futás2024. május 2. XVIII. NN Ultrabalaton

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI