15. Vitézlő teljesítménytúra
2022. május 14. 06:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 10 km
  • 15 km
  • 25 km
  • 35 km
  • 50 km
  • 60 km
  • 25 kombinált (22 túra 2 kenuzás) km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Apáczai Csere János Általános Iskola
Petőfi tér 1.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

A 15. jubileumi alkalomra a megszokott változatos túraútvonalakkal készülnek a szervezők, és természetesen lesz számos újítás. Valamennyi gyalogos távot lehet futva is teljesíteni idén. 

A 10, 15, 25 kilométeres útvonalakból 2-2 különböző alternatívát kínálnak a Bódva völgyébe túrázók számára. A 35, 50 kilométeres távok mellett idén első alkalommal 60 kilométeres távhoz is rajthoz lehet állni. A rudabányai bányatótól a martonyi kolostorromig számos építészeti és természeti látnivaló felkeresésére ad lehetőséget a túra.

A túra során az egyes távok a következő természeti és építészeti látnivalókat nézhetik meg a teljesség igénye nélkül: Szendrő Felső – Vár kilátó, Református harangtorony, Ferences római katolikus templom, rudabányai bányató, martonyi kolostorrom, Ördög – gát, Csorba kő várrom, Telkes kápolna, Rakaca víztározó, Galvács, szalonnai román kori református templom, Szuhogy, Csehi tanya.

Aktív települések programsorozat megyei állomása a Vitézlő, ezért számos extra kedvezmény is van a nevezők számára az Ötpróbázók 500 ft nevezési díjkedvezményén túl!

Közoktatásban részesülő iskolai csoportok (legalább 10 fő) számára kedvezményes csoportos nevezési lehetőséget biztosít, mely esetben a kedvezmény mértéke 50% a teljes árú nevezési díjból.
Előzetes jelentkezés szükséges az oktatási intézmény megnevezésével és az intézményből a kapcsolattartó adatainak megírásával az info@szendroitura.hu email címre.

Családok számára kedvezményes nevezési lehetőséget biztosít, mely során 2 felnőtt nevezési díjának megfelelő összegért további 2 vagy 3 gyermeke részt vehet a rendezvény megadott versenyszámában.
Előzetes jelentkezés szükséges a család 18 év fölötti kapcsolattartó tagjának adatainak és a családban résztvevő személyek nevének megírásával az info@szendroitura.hu email címre.

Bármilyen nem közoktatásban részt vevő csoport, túraszervezet, munkahelyi csoport esetében kedvezményt tudunk amennyiben a csoport létszáma minimum 20 fő és az info@szendroitura.hu email címre előzetesen a csoport kapcsolattartója jelentkezik.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Szendrő – Felső


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI