Barion Pixel

Vadrózsa teljesítménytúra
2022. szeptember 2. 06:45 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 10 km
  • 20 km
  • 30 km
  • 50 km
  • 160 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

E 303-as kotrógép
Nincs

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Vadrózsa teljesítménytúra a Mátraalján és a Dél-nyugati Mátrában. Túránkon mindenki megtalálja a saját magának megfelelő kihívást a 10-km-től, egészen a 160 km-es extrém tavig!

Nevezés csak a vadrozsa.ttura.hu oldalon lehetséges.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Selyp

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

túrázás2024. április 27. XI. Strázsa Teljesítménytúra
túrázás2024. május 1. VIII. Kiss György Emléktúra
túrázás2024. május 1. Sárga 70
túrázás2024. május 10. 17. Vitézlő

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

túrázás2024. szeptember 7. VADRÓZSA TELJESÍTMÉNYTÚRA