Barion Pixel

Hétvégi csillag vízitúra a Tisza és az Öreg Túr folyókon
2022. július 29. 14:00 – július 31. (3 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 38 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Vidám Delfin Kemping és Panzió
4951 Tiszabecs Kis utca 23-25

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Kedvenc vízitúrás hétvégi program, az Öreg Túr és a Felső – Tisza legszebb két szakaszának bebarangolásával. A vízitúra bázisa a Vidám Delfin Kemping és Panzió Tiszabecsen, ahol sátras vagy panziós elhelyezést igényelhetnek. E vízitúra keretén belül megismerkedhetnek az Öreg Túr és a Tisza legszebb szakaszaival.

Program:
1. nap: Érkezés a kempingbe, vacsora, eligazítás.
2. nap: Reggeli után kajakozás,- kenuzás oktatása elméletben a vízibázison. Utazás busszal Kölcsére, vízitúra az Öreg Túron Kölcsétől Túristvándiig, a híres vízimalomig. Buszozás vissza Tiszabecsre.
3. nap: Vízitúra Tiszabecsről Szatmárcsekére, a Tisza legfelső magyarországi szakaszán (24 fkm). Itt a folyó medre még kavicsos, a vízitúrázók ezen a szakaszon láthatják legtisztábbnak a Tisza vizét. Buszos transzfer vissza a kempingbe majd hazautazás.

A vízitúra indításához szükséges minimális létszám 25 fő. Ennek hiányában irodánk felajánl egy későbbi időpontban vagy hasonló vízitúrán való részvételt!


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI