Barion Pixel

Hétvégi vízitúra a Tisza folyón
2022. augusztus 5. 14:00 – augusztus 7. (3 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 39 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Vidám Delfin Kemping és Panzió
4951 Tiszabecs Kis utca 23-25

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Vízitúra a Tisza legfelső két magyar szakaszán, ahol kavicsos partokat és lakatlan homokpartokat találhatunk a folyó szinte minden kanyarulatában. Ezek a partok kiválóan alkalmasak a strandolásra, napozásra, pihenésre. Hétvégi vízitúránkat mindenkinek javasoljuk, akik tavasztól őszig egy kellemes hosszú hétvégét szeretnének kenuzással, kajakozással eltölteni sportosan a Tiszaháton. A kenutúra bázisa a Vidám Delfin Kemping és Panzió Tiszabecsen, ahol sátras és panziós elhelyezést egyaránt igényelhetnek. Kétségtelen, hogy ez a Tisza legszebb, kavics- és homokpartokban leggazdagabb szakasza.

Program:
1. nap: Érkezés a kempingbe, vacsora, eligazítás.
2. nap: Reggeli után kajakozás,- kenuzás oktatása elméletben és gyakorlatban a vízibázison és a tiszabecsi szabadstrandon. Vízitúra Tiszabecsről Szatmárcsekére, a Tisza lakatlan kavicspartokban gazdag, legfelső magyarországi szakaszán.
3. nap: Vízitúra Szatmárcsekéről Tivadarba, a Tisza legszebb, homokpartokban leggazdagabb szakaszán. Hazautazás Tivadarból, vagy transzfer igénylés vissza a tiszabecsi Vidám Delfin Kempingbe.
Panziós elhelyezés igénye esetén a vendégeket visszaszállítjuk a tiszabecsi panzióba, majd másnap reggel vissza Szatmárcsekére.

A vízitúra indításához szükséges minimális létszám 25 fő. Ennek hiányában irodánk felajánl egy későbbi időpontban vagy hasonló vízitúrán való részvételt!


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI