Barion Pixel

VII. Aranyló Ősz Teljesítménytúra
2022. november 6. 07:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 14 km
  • 21 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Szent István Közösségi Ház, Szászvár
7349 Szászvár, Szent István u. 33.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Őszi barangolásra hívnak a Mocorgók a Kelet-Mecsek dombjai közé. Ha szerencséd van, aranysárga színekben pompázó erdőben túrázhatsz.

A korai sötétedésre tekintettel mindenkit kérünk, hogy ne “kalandozzon” el, és naplemente előtt érkezzen vissza a kiindulási pontra!

Minden túrázót kérünk, hogy feltöltött mobiltelefonnal érkezzen, hogy probléma esetén tudjon segítséget kérni a szervezőktől!

A túra rossz idő esetén is megrendezésre kerül! A hosszú táv csak gyakorlott túrázóknak ajánlott! Feltöltött világító eszköz bekészítése ajánlott (zseblámpa, fejlámpa)!

Induláskor minden egyéni induló szöveges leírást és térképet kap a tájékozódáshoz. A túra útvonalán frissítőpontokon várjuk a résztvevőket müzli szelettel, vízzel, de nem adunk eldobható poharakat, ezért mindenkit arra kérünk, hogy hozzon magával bögrét, poharat! A célban forró tea, forralt bor és zsíros deszke lila hagymával!

További információ az egyesület Facebook oldalán illetve az esemény oldalán lesz(nek) elérhetőek!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Szászvár vagy Máza-Szászvár

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

túrázás2024. április 20. Pannon Alpok Teljesítménytúrák
túrázás2024. április 20. Telekom Vivicittá Városi Túra
túrázás2024. április 27. XI. Strázsa Teljesítménytúra
túrázás2024. május 1. VIII. Kiss György Emléktúra

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

túrázás2024. május 1. VIII. Kiss György Emléktúra
túrázás2024. november 10. IX. Aranyló Ősz Teljesítménytúra