Barion Pixel

V. újHÁZ Centrum Napfelkelte Félmaraton
2022. augusztus 21. 04:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 11 km
  • 21 km
  • 10.5 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Káli Lovaspolo Club
Lovas Póló Klub

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Kedves Barátaink!
2022-ben terveink szerint augusztus 21-én várunk Titeket szeretettel, melynek valószínűsége szinte biztos, ugyanakkor a Bahart még kért egy kis időt, hogy átlássák az idei év összesítései alapján, hogy biztosan oda tudják-e adni nekünk a két legnagyobb hajójukat, az év második legfrekventáltabb hétvégéjén.
A jelenlegi legújabb hírünk számotokra, hogy szeretnénk a futórendezvényt összeolvasztani egy egész hétvégés lovaspóló mérkőzés sorozattal, ezzel pedig egy egész hétvégés programot kreálunk Nektek Gyuriékkal karöltve. A pólózás az országban nem annyira elterjedt, ugyanakkor egy rendkívül látványos sport, melybe érdemes akár csak szemlélőként is betekintést nyerni, hiszen a fűben heverve egy finom pohár bort kortyolva nézni az argentín póló pónik versengését, igazán magával ragadó és páratlan élményt nyújt.
Köszönettel tartozunk az idei évért partnereinknek:
@runnersworld_hu @garmin_hu @magyarriska @hellenergy @xixohungary @cornexi @coconutwater.company @pencohungary @otproba_official @hushandhushhungary @perozinfajdalomcsillapitokrem @irunmore.team @theyogadowntown
Mindenek előtt pedig az
@ujhaz_centrum nak, akik nélkül ez a verseny nem ott járna, ahol most, hiszen velük kézen fogva indultunk el a kezdetektől, és minden meghatározó döntésben ők is szereplők voltak és bízunk benne, hogy lesznek is hosszú időkön keresztül.
Köszönjük Nektek, hogy ott voltatok velünk idén, várunk szeretettel jövőre is Titeket a Balaton közepén

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Révfülöp

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. április 21. 2. Álomhegyi Terepfutás
futás2024. április 28. Garmin WTF BRZSNY
futás2024. május 2. XVIII. NN Ultrabalaton

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

futás2024. október 5. X. Mapei Tihanyi Félmaraton