Barion Pixel

KOMÉTA 12. Futófarsang Kaposvár
2022. február 5. 9:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 21 km
  • 10 km
  • 3,5 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Kaposvár dombjai
Kossuth tér

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Félmaratoni és 10 km-es táv nemcsak egyéniben, hanem váltóban is! Kaposvár a Zselic északi végén található és hét dombra épült, a nép hegyeknek nevezi azokat. A félmaratoni távon ötre, a 10 km-es távon egyre kell ezek közül felfutni. Már óvodás kortól rendezünk futásokat, jöhet az egész család!

Gyere el több napra és vegyél részt Kaposvár hagyományos farsangi programjain. Élvezd a Virágfürdő által nyújtott élményeket, nézz meg egy darabot a csodálatosan felújított Csiky Gergely Színházban, látogasd meg világhírű festőnk – Rippl-Rónai József – alkotóhelyét a Róma-hegyi Villát.

Öltözz jelmezbe és nyerj egy ingyenes indulást a következő versenyünkre.

A KOMETA jóvoltából sok ajándék vár.

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Kaposvár

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

futás2024. május 25. 4. EDURACE CSALÁDI TEREPFUTÓ NAP
futás2024. május 26. ZSÁMBÉKFUTÁS
futás2024. június 1. 29. ALDI Női Futógála

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI