Barion Pixel

Balatonberényi SUP túra
2021. augusztus 14. 18:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 10 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Balatonberény községi strand
Balatonberény, Balaton u. 6.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Nevezési díj: 7 000.-Ft/fő
Max. létszám: 15 fő
Min. létszám amitől megtartjuk: 2 fő
Kezdési időpont: 18:00

Leírás az eseményhez: Balatonberényi községi strandról induló SUP-túra a Balaton egyik legszebb részén zajlik. A naplementés túra közben az északi-parton a Badacsony sziluettje látszik, utunk pedig a Balatont tápláló Zala-folyó torkolatához visz.
Hasznos információ: Találkozó: 17:45
Program: Gyors regisztráció, majd SUP bevezető oktatás, evezéstechnika, vízen közlekedés szabályainak ismertetése, majd vízre szállás.Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően, és persze ami még jól jöhet: naptej, baseball sapka. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben.
Előfeltétel: a biztos úszni tudás.A résztvevők számára a szakképzett oktatók mellett természetesen biztosítjuk a szükséges technikai felszerelést is (deszka, lapát, mentőmellény).
A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás ténye minimum 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Balatonberény

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI