Gönyűi SUP túra
2021. augusztus 29. 14:00
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen sajnos nem lesz jelen az Ötpróba sátra, így nincs lehetőséged átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 10 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Gönyű, Postakocsi fogadó
Kossuth Lajos utca 54.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Nevezési díj: 6 000.-Ft/fő
Max. létszám: 9 fő
Min. létszám amitől megtartjuk: 2 fő
Kezdési időpont: 14:00
Meddig tart kb.: 16:00

Leírás az eseményhez: Ismerős vizekre eveznél, egy eddig kevésbé ismert, de egyre népszerűbb sportágban? Állj deszkára és evezz Ötpróba-pontokért! Evezz és ismerd meg a vízparti táj szépségeit.
Gönyű a Szigetköz csücskében fekszik, ahol az Öreg-Duna és a Mosoni-Duna találkozik. Túránkon a falu központjából indulva a gyönyörű Erebe-szigethez evezünk

Hasznos információ: Találkozó: 13:45

Program: Gyors regisztráció, majd SUP bevezető oktatás, evezéstechnika, vízen közlekedés szabályainak ismertetése, majd vízre szállás. Indulás a Duna sodrásával szemben a part mellett, az aktuális vízállástól függően evezés a közeli sziget oldalán vagy a part mellett. Mindvégig a szárazföldhöz közel haladunk, a csapat tempójától függően 3 – 3,5 km-nél forduló és vissza ugyanazon az útvonalon. A szél viszonyok függvényében az útvonal változhat.

Öltözet: Kényelmes, vízi sportolásra alkalmas ruházatban érdemes vízre szállni, az időjárástól függően, és persze ami még jól jöhet: naptej, baseball sapka. Ha van már ötpróbás pólód, sapkád hozd el bátran és evezz abban, legyünk minél többen Ötpróbás felszerelésben.

Előfeltétel: a biztos úszni tudás.

A résztvevők számára a szakképzett oktatók mellett természetesen biztosítjuk a szükséges technikai felszerelést is (deszka, lapát, mentőmellény).

A program rossz idő esetén elmarad! Az elmaradás ténye minimum 24 órával az esemény kezdete előtt lesz kihirdetve e-mail formájában. Fix esőnap nincs, de természetesen egy új időpontban megrendezésre kerül az esemény, melynek időpontját már a lemondást közlő e-mail tartalmazni fogja.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Győr


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI