Barion Pixel

6. UFÓ Ócsa Futás
2021. augusztus 22. 09:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 5 km
  • 10,5 km
  • 21 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Református Műemlék templom
Dr. Békési Panyik Andor u. 2

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Immáron 6. alkalommal várjuk a futókat az ország minden részéből az UFÓ Ócsa futásra. 500 fő nevezőt várunk a megszokott terep/aszfalt pályán lebonyolításra kerülő eseményünkre. A meleg garantált, de a frissítésre nem lesz panasz!

 MÁV utazási kedvezmény igénybevételéhez kérd a jegyed ide: Ócsa

AZ UTAZÁSI KEDVEZMÉNY részletei


1. A MÁV-Start Zrt. jóvoltából az Ötpróbázók az Ötpróba eseménynaptárában szereplő rendezvények helyszíneire (helyi vasútállomás vagy megálló hiányában a legközelebbi, vasútállomással vagy megállóhellyel rendelkező településre) kedvezményesen utazhatnak.
2. Az 50%-os kedvezményű alkalmi menettérti vonatjegyet az aktuális rendezvény helyszínére szükséges megváltani, ahol az Ötpróba standjánál érvényesíteni kell a menetjegyet az Ötpróba hivatalos bélyegzőjével.
3. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.
4. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.
5. Feláras járat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

futás2024. szeptember 1. 9. UFÓ Ócsa futás