Szendrői Ünnepi Barangolások Éjszakai túra (Vitézlő pótló esemény)
2021. július 2. 18:00 (1 napos esemény)
EZ AZ ESEMÉNY MÁR ELMÚLT!
NEVEZÉSEzen az eseményen az Ötpróba sátránál lehetőséged van átvenni a pontjaidért járó jutalmakat!

TÁVOK, PONTOK

  • 5 km

ESEMÉNY HELYSZÍNE

Szendrő Sportkör székhelye
Fő utca 19.

ESEMÉNY SZERVEZŐJE

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI

TUDNIVALÓK

Szendrő újbóli várossá válásának 25 éves évfordulója alkalmából szervezzük ezen aktív szabadidős programot kapcsolódva a városnapi ünnepségekhez.

A járványhelyzet miatt több rendezvényünk is elmaradt az elmúlt időszakban, csak internetes GEOGOS túrákat tudtunk meghirdetni. Bízunk benne, hogy ezen eseménnyel újra a régi lendülettel, hangulattal térnek vissza Szendrőbe a természetben barangolók közössége.

Éjszakai túra VEZETETT TÚRA
Útvonal: Szendrő fő út 19. – Stációkert (Petőfi tér) – Bódva-gát – Pálinkaház (állomás, kóstoló) – Somos-hegy – Várostag – Felső-vár – Fő tér
Gyülekező: 18.00-18.30 között Szendrő Fő út 19., indulás 18.30
Táv: 5,7 km; Szint: 94 m

Jelentkezés, regisztráció
Jelentkezés, regisztráció 2021. június 12-től.

Az esemény minél biztonságosabb lebonyolítása érdekében kérnénk az előzetes regisztrációt és a nevezési díj előre utalását. Előzetes regisztráció a http://www.eloregisztracio.szendroitura.hu/ webcímen, vagy emailben az info@szendroitura.hu-ra küldött levélben, a létszám és a táv megjelölésével.
Előzetes jelentkezési határidő 2021. július 2. 22.00.

A járványügyi helyzet miatt a résztvevők létszámát 500 főben maximalizáljuk. Elsősorban az előnevezőknek tudjuk a részvételt biztosítani. Az előnevezés a nevezési díj befizetésével válik érvénessé. A helyszínen történő nevezési lehetőséget az előjelentkezés függvényében tudjuk csak fogadni. Az előnevezők állásáról folyamatos tájékoztatást adunk.

Nevezési díj
A túra nevezési díja egységesen MINDEN TÁVRA 1500 Ft.
Kedvezmények:
kerékpáros résztvevőknek INGYENES!
6 év alatt és 66 év fölött INGYENES!
szendrői lakosok számára INGYENES, lakcímkártya bemutatásával
ötpróbázóknak, TEKA, MTSZ tagsági kártyával rendelkezőknek (500 Ft)
Kedvezmények össze nem vonhatók!
Előzetes nevezés abban az esetben érvényesíthető a kedvezmény, ha a nevezési díj utalása megérkezik a Takarékbank által vezetett egyesületi számlaszámra: 55600112-10009921-00000000
2020/2021 Vitézlőre történő előnevezésre befizetett összeget is be tudjuk számítani a nevezési díjba. Ez esetben kérjük jelezze a regisztrációnál a korábbi befizetés dátumát és összegét.


TOVÁBBI ESEMÉNYEK EBBEN A SPORTÁGBAN

SZERVEZŐ TOVÁBBI ESEMÉNYEI