ME_2022_poszt

Kedves Sporttársunk!

Köszönjük, hogy regisztráltál a június 17-i Mozgás Éjszakája rendezvényünkre, szeretettel várunk a rendezvényen!

Érkezz időben, hiszen 20:45-től Roxi egy közös bemelegítéssel vár a színpadnál a Hősök terén!

Mi pedig meglepetés sorsolással készülünk neked a 21:00 órai hivatalos megnyitón ahol akár egy Trek DualSport1-es kerékpár vagy egy Garmin Forerunner 255 sportóra büszke tulajdonos lehetsz a helyszínen!

Regisztrációddal kapcsolatban küldjük hasznos információinkat, jó sportolást!
Üdvözlettel: Mozgás Éjszakája szervezői
GÖRKORCSOLYA
Gyülekező: 21:00-tól a Kós Károly Sétányon
Indulás: 21:15 – 10 km (1. kör + félkör)
Rajt: Kós Károly sétány

Útvonal: Kós Károly Sétány – Hősök tere – Andrássy út – Dózsa György út – Verona angyalai utca – Olof Palma sétány – Dvorak sétány – Ocskay László út – Asztana út – Hermina út – Kós Károly sétány – Hősök tere – Andrássy út – Hősök tere

A görkorcsolyázást a futás útvonalán rendezzük meg. Hangulatos és látványos görkoris gurulásban lesz részed a kivilágított éjszakai Budapesten keresztűl a 10 –kmes távon. A táv teljesítése nem verseny. Kérünk arra, hogy vigyázz görkorizás közben, légy óvatos, mert nem tudjuk hermetikusan lezárni az útvonalat. Sajnos tükörsima útfelületet nem tudunk biztosítani mindenhol, de minden hibát megfestünk. Figyeld a jeleket! A Hermina úttal párhuzamos szakaszon különösen figyelj az úthibákra és a terelésekre.

FONTOS:
Karszalag kötelező! Ezt a regisztrációs pontokban és a rajt zónában tevékenykedő animátoroktól tudsz kérni.

Az előkészítések miatt 21:50 után nem tudunk Görkorist beengedni a Kós Károly sétányra. Ha valamilyen okból mégis lassabb tempóra váltanál kérjük fejezd be a körödet a járdán, ezzel szabad utat nyitva a futóknak.

Figyelj magadra, vigyázz a társadra és a ha végeztél csatlakozz a Hősök terén és a Városligetben a további sportágakhoz, legyen ez a Te éjszakád, kalandozz velünk a sportágak között!

MINDEN SPORTÁG GEOGOVAL INDUL EZZEL TUDOD MAJD AZ ÖTPRÓBA PONTJAIDAT JÓVÁÍRATNI.
 • Az útvonalak teljesítésének igazolása mobiltelefonnal a GeoGo alkalmazás használatával lehetséges. Az ellenőrzőpontok érintésének igazolása GPS pozíció alapján történik. Ezért az első "éles" használat előtt mindenképp fontos leellenőrizni (reméljük megtetted), hogy a helymeghatározás megfelelően működik-e a telefonon a GeoGo alkalmazásban, hiszen ez nélkülözhetetlen az igazoláshoz. Az ellenőrzést a nyitólapon található „HELYMEGHATÁROZÁS ELLENŐRZÉSE” gombra kattintva lehet elvégezni. Ha nem működik, akkor a GeoGo oldalon a GYIK-ban található információt arról, hogy mi okozhatja a problémát.
 • Az ellenőrző pontokon történő igazolás nem automatikus, ezt minden ponton manuálisan kell elvégezni, azaz elő kell venni a telefont, ki kell választani az adott ellenőrző pontot és az Igazolás gombra kattintva el kell végezni az igazolást. Segítségként a Görkorcsolyás és Futó távokon ELLENŐRZŐPONT feliratú táblákat rakunk ki, hogy tudd, hol kell becsekkolni.
 • Ha nem szeretnéd teljesítés közben a telefonodat nyomkodni, akkor lehetőség van a teljesítés igazolására utólagosan gpx fájl feltöltésével. Ha így szeretnél igazolni, akkor a teljesítés során rögzítened kell az útvonalat valamilyen egyéb alkalmazással vagy okos órával és azt a teljesítést követően fel tudod tölteni igazolásképp a teljesítés adatlapján. Ez esetben arra kell odafigyelni, hogy a gpx fájl feltöltésének 24 órán belül meg kell történnie.
 • A telefonra nem kell semmilyen programot telepíteni, mert a GeoGo alkalmazás böngészőben fut. Az alkalmazás bármilyen telefonon használható, azonban vannak olyan készülék-böngésző párosítások, amelyben bizonyos funkciók nem működnek, ezért a használathoz a következő párosításokat javasoljuk:
  • Andorid esetén Chrome 70 vagy magasabb verzió.
  • iPhone esetén Safari 11.4 vagy magasabb verzió.
  • Windows Phone esetén Edge 17 vagy magasabb verzió.
 • Ha valamilyen technikai hiba miatt lesz sikertelen a teljesítésed, akkor a GeoGo adminisztrátorok utólag be tudják állítani sikeresre a teljesítést. A problémát az info@geogo.hu címre küldött levélben lehet jelezni. A levélben meg kell adni, hogy mely útvonal teljesítésével volt probléma, a rajt- és célidőt, valamint egy olyan adatot (GeoGo azonosító vagy e-mail cím), ami alapján be tudják azonosítani GeoGo felhasználói között a teljesítőt.
gegogo_video
 • Ha valamilyen technikai hiba miatt lesz sikertelen a teljesítésed, akkor a GeoGo adminisztrátorok utólag be tudják állítani sikeresre a teljesítést. A problémát az info@geogo.hu címre küldött levélben lehet jelezni. A levélben meg kell adni, hogy mely útvonal teljesítésével volt probléma, a rajt- és célidőt, valamint egy olyan adatot (GeoGo azonosító vagy e-mail cím), ami alapján be tudják azonosítani GeoGo felhasználói között a teljesítőt.
 • Elakadás esetén pénteken a rendezvény idejében kollégáink állnak rendelkezésedre:
 • Baranyi Gabriella – 06-30-960-6471
 • Baranyi Zsolt – 06-30-338-4234
Szeretettel várunk a Mozgás Éjszakáján!
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás