ME_2022_poszt

Kedves Sporttársunk!

Köszönjük, hogy regisztráltál a június 17-i Mozgás Éjszakája rendezvényünkre, szeretettel várunk a rendezvényen!

Érkezz időben, hiszen 20:45-től Roxi egy közös bemelegítéssel vár a színpadnál a Hősök terén!

Mi pedig meglepetés sorsolással készülünk neked a 21:00 órai hivatalos megnyitón ahol akár egy Trek DualSport1-es kerékpár vagy egy Garmin Forerunner 255 sportóra büszke tulajdonos lehetsz a helyszínen!

Regisztrációddal kapcsolatban küldjük hasznos információinkat, jó sportolást!
Üdvözlettel: Mozgás Éjszakája szervezői
FUTÁS
Gyülekező: 22:00-tól
Indulás: 22:15
Rajt – Kós Károly sétány
Rövidtáv – 3250 méter
Középtáv – 6540 méter
Hosszútáv – 10.300 méter

Éjszakai élményfutáson veszel részt a Városligetben és az Andrássy úton a Mozgás Éjszakáján. A kezdők és a kisebb távot kedvelők 3,2 a hosszabb távot választók 6,5 vagy 10,3 kilométeres távon élvezhetik az éjszakai sportolás varázsát. A futás során valamennyi táv résztvevői egyszerre indulnak el. Ki-ki belátása, edzettségi szintje, felkészültsége és kedve szerint addig a pontig fut el a kijelölt útvonalon, ami megfelelő és teljesíthető számára. Az Ötpróbázók számára a teljesített táv a GeoGo alkalmazással igazolható, így Ötpróba pontot ér.

A táv teljesítése nem verseny. Kérünk arra, hogy vigyázz futás közben, légy óvatos, mert nem tudjuk hermetikusan lezárni az útvonalat. Sajnos tükörsima útfelületet nem tudunk biztosítani mindenhol, de minden hibát megfestünk. Figyeld a jeleket és táblákat, hogy ne téveszd el a távod! A Hermina úttal párhuzamos szakaszon különösen figyelj az úthibákra és a terelésekre.

A rövid távot futókat szeretnénk megkérni, hogy az Andrássy úton visszafele lehetőleg a bal oldalon fussanak, ezzel segítve a gyorsabb futók haladását és a szervezők munkáját! A rövid távot futók befutója a Hősök terén lesz.

FONTOS:
Karszalag kötelező! Ezt a regisztrációs pontokban és a rajt zónában tevékenykedő animátoroktól tudsz kérni.

Az előkészítések miatt 23:50 után nem tudunk Futót beengedni a Kós Károly sétányra. Ha valamilyen okból mégis lassabb tempóra váltanál kérjük fejezd be a körödet a járdán, ezzel szabad utat nyitva a kerékpárosoknak.

Befutók:
Rövidtáv: Hősök tere
Középtáv: Vajdahunyad vára
Hosszútáv: Vajdahunyad vára
Vigyázzatok magatokra, futás után pedig irány a Hősök tere és a Városliget hiszen további 25 sportág csak rád vár ma éjszaka.

MINDEN SPORTÁG GEOGOVAL INDUL EZZEL TUDOD MAJD AZ ÖTPRÓBA PONTJAIDAT JÓVÁÍRATNI.
 • Az útvonalak teljesítésének igazolása mobiltelefonnal a GeoGo alkalmazás használatával lehetséges. Az ellenőrzőpontok érintésének igazolása GPS pozíció alapján történik. Ezért az első "éles" használat előtt mindenképp fontos leellenőrizni (reméljük megtetted), hogy a helymeghatározás megfelelően működik-e a telefonon a GeoGo alkalmazásban, hiszen ez nélkülözhetetlen az igazoláshoz. Az ellenőrzést a nyitólapon található „HELYMEGHATÁROZÁS ELLENŐRZÉSE” gombra kattintva lehet elvégezni. Ha nem működik, akkor a GeoGo oldalon a GYIK-ban található információt arról, hogy mi okozhatja a problémát.
 • Az ellenőrző pontokon történő igazolás nem automatikus, ezt minden ponton manuálisan kell elvégezni, azaz elő kell venni a telefont, ki kell választani az adott ellenőrző pontot és az Igazolás gombra kattintva el kell végezni az igazolást. Segítségként a Görkorcsolyás és Futó távokon ELLENŐRZŐPONT feliratú táblákat rakunk ki, hogy tudd, hol kell becsekkolni.
 • Ha nem szeretnéd teljesítés közben a telefonodat nyomkodni, akkor lehetőség van a teljesítés igazolására utólagosan gpx fájl feltöltésével. Ha így szeretnél igazolni, akkor a teljesítés során rögzítened kell az útvonalat valamilyen egyéb alkalmazással vagy okos órával és azt a teljesítést követően fel tudod tölteni igazolásképp a teljesítés adatlapján. Ez esetben arra kell odafigyelni, hogy a gpx fájl feltöltésének 24 órán belül meg kell történnie.
 • A telefonra nem kell semmilyen programot telepíteni, mert a GeoGo alkalmazás böngészőben fut. Az alkalmazás bármilyen telefonon használható, azonban vannak olyan készülék-böngésző párosítások, amelyben bizonyos funkciók nem működnek, ezért a használathoz a következő párosításokat javasoljuk:
  • Andorid esetén Chrome 70 vagy magasabb verzió.
  • iPhone esetén Safari 11.4 vagy magasabb verzió.
  • Windows Phone esetén Edge 17 vagy magasabb verzió.
 • Ha valamilyen technikai hiba miatt lesz sikertelen a teljesítésed, akkor a GeoGo adminisztrátorok utólag be tudják állítani sikeresre a teljesítést. A problémát az info@geogo.hu címre küldött levélben lehet jelezni. A levélben meg kell adni, hogy mely útvonal teljesítésével volt probléma, a rajt- és célidőt, valamint egy olyan adatot (GeoGo azonosító vagy e-mail cím), ami alapján be tudják azonosítani GeoGo felhasználói között a teljesítőt.
gegogo_video
 • Ha valamilyen technikai hiba miatt lesz sikertelen a teljesítésed, akkor a GeoGo adminisztrátorok utólag be tudják állítani sikeresre a teljesítést. A problémát az info@geogo.hu címre küldött levélben lehet jelezni. A levélben meg kell adni, hogy mely útvonal teljesítésével volt probléma, a rajt- és célidőt, valamint egy olyan adatot (GeoGo azonosító vagy e-mail cím), ami alapján be tudják azonosítani GeoGo felhasználói között a teljesítőt.
 • Elakadás esetén pénteken a rendezvény idejében kollégáink állnak rendelkezésedre:
 • Baranyi Gabriella – 06-30-960-6471
 • Baranyi Zsolt – 06-30-338-4234
Szeretettel várunk a Mozgás Éjszakáján!
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás