Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Szeretnéd megszerezni evezés Ötpróba-pontjaidat? Kezdő evezős vagy, nincs hajód, vagy csak nincs kedved egyedül rajthoz állni?

Akkor gyere, lapátoljunk együtt! Hozd magaddal a családodat és a barátaidat is!

A Balaton-átevezésen az Ötpróbázóknak helyet biztosítunk sárkányhajóinkban. Sőt: a mentőmellényről, a lapátról és a kormányosról is mi gondoskodunk.

EVEZD LE KERESZTBE!
Útvonal: Zamárdi – Tihany – Zamárdi
Táv: 8 km – 1 Ötpróba-pont
Rajt: 9:00-13:00
Nevezési díj: felnőtteknek 8900 Ft/fő, 14 év alattiaknak 6900 Ft/fő.

Nevezz most, hogy biztosan legyen helyed!
Az Ötpróbás sárkányhajókra vonatkozó nevezést 2021. július 4-én 23:59-kor zárjuk.

Az eseményre csak regisztrált Ötpróbázók nevezhetnek!

FIGYELEM!
18 év feletti személyek csak védettségi igazolvánnyal vagy érvényes versenyzési engedéllyel vehetnek részt az eseményen, melynek megléte a helyszínen ellenőrzésre kerül!
Atevezes_otproba_idopont

MEGJUTALMAZZUK A KITARTÁSODAT, HOGY MOTIVÁLT MARADJ!


Mindenki tudja, mennyire megéri sportolni az egészség, a jó közérzet és millió egyéb pozitívum miatt. De az ember valamiért mégis a kézzelfogható jutalmakat szereti. Ezért mi megjutalmazzuk teljesítményedet: értékes sportcuccokkal, amelyek remélhetőleg további mozgásra csábítanak!
Kisokos-2021_13

AZ ÖTPRÓBA SZELLEMISÉGÉT NEM SZABAD VESZNI HAGYNI

Conti Viktória gyűjtötte a legtöbb pontot a 60 év alatti nők között az Ötpróbában a legutóbbi olimpiai ciklusban. Az előzetes tervekhez képest azonban nem Tokióba utazhatnak a győztesek, hanem Pekingbe, a téli olimpiára. A díjátadón gyönyörűen összefoglalta Viki, hogy miért szereti az Ötpróbát és arról is mesélt, hogy a párizsi ciklusban mire készül.
sv conti viki foto

RING RUN RACE 2021

Gyűjts Ötpróba pontokat 2021. július 17-én egy igazán különleges futóversenyen, a Hungaroring legendás pályáján!

Hamarosan egy valóban unikális helyszínen gyűjthetik Ötpróba pontjaikat a kihívásokat kedvelő és kereső futók, ugyanis július 17-én a Hungaroring ismét kitárja kapuit a Ring Run Race 2021 futóverseny résztvevői előtt.

A választható távok és a gyűjthető pontszámok a következők:
  • 4 km (1 kör): 1 pont
  • 12 km (3 kör): 2 pont
  • 21 km, félmaraton (5 kör): 4 pont
ringrun
Bár szerencsére most már a tavalyi eseményhez képest jóval felszabadultabb hangulatban, szinte korlátozásoktól mentesen, családtagok és szurkolók kíséretében érkezhetnek a nevezők, természetesen ezúttal is mindent megtesznek a szervezők a verseny „covidsafe” lebonyolítása érdekében.

Ami viszont fontos, hogy idén 500 fő a létszámkorlát a 3 távra (4 km, 12 km, 21 km) összesen, úgyhogy ne halogasd a nevezést!
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás