Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

SÁRKÁNYHAJÓS NAPLEMENTE DUNAKESZIN – JÚLIUS 2.

Szeretnéd megszerezni a melegítőt, de bajban vagy az 5 különböző sportággal? Szeretnél evezés pontot szerezni, de félsz egyedül hajóba szállni?

Csatlakozz a vezetett sárkányhajó túráinkhoz, ahol szakképzett kormányossal és több Ötpróbázó társaddal együtt szállhatsz vízre, így neked nincs más dolgod csak lapátolni és csodálni a tájat.

Ráadásul most még különlegesebb lehet az élmény, hiszen a Sárkányhajós Naplemente Dunakeszin eseményünkön a vízről nézheted meg a lemenő nap sugarait.
Sarkanyhajos_naplemente

JÚLIUSI SUP TÚRÁK A DUNÁN!

A SUP viszonylag új sportág, ám egyre nagyobb teret hódít magának hazánkban is. Sokan deszkára pattannak a nyaralás alatt vagy épp a mindennapokban egy kiadós edzés gyanánt.
Ha szeretnéd Te is megtapasztalni, hogy milyen vízen “járni”, de nem tudod, hogyan kezdj neki vagy nincs eszközöd hozzá, akkor figyelmedbe ajánljuk a dunai SUP túráinkat. Hogy miért?

A túrák alatt a szakképzett oktatók, a jó minőségű eszközök és a csodás környezet, mind-mind biztosítva vannak számodra. Ráadásul az élmény mellett még az Ötpróba pontok is járnak. Hidd el, SUPer lesz!
SUP_Evezos_09

VI. ULTRA TISZA-TÓ 130 – JÚLIUS 1-3.

Tegyél egy kört Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezetében. A VI. Ultra Tisza-tó 130 érintetlen környezet, tiszta levegő és csodálatos táj vár téged.

Teljesítsd az 5, 10, 21, 65 vagy 130 km-es távot, győzd le saját magad és mi Ötpróba pontokkal jutalmazunk meg.

Te neki vágsz?
Ultra_tisza_banner

28. K&H MOZDULJ! FUTÓEST – JÚLIUS 2.

Dr. Zacher Gábor is a K&H mozdulj futóestet ajánlja.
Hogy miért?
  • Mert minden távon este van a rajt, és a melegről le van a gond.
  • Mert minden útvonal érinti Budapest legszebb tereit: Andrássy út, Hősök tere, Városliget.
  • És mert a távok sokfélesége, egy jó csapatbuli és sok-sok Ötpróba pont vár.
zaher_gabor_ajanlo

X. MÁRÉ ERDEI FUTÓVERSENY CSEMEZ PÁL EMLÉKÉRE – JÚLIUS 3.

Csemez Pál egy összetartó, vidám baráti társaságból távozott 2002. július 3-án. 10 évvel később barátai úgy gondolták, méltó emlék lenne számára egy futóverseny, amit azóta évről évre megrendeznek.

A verseny hangulata meghitt, szerény, de mégis vidám, a helyszín pedig gyönyörű.
Gyere és fuss Te is a X. Máré Erdei Futóverseny, Csemez Pál Emlékére, hogy élettel teljen meg a Magyaregregy Várvölgye Palkóért.

Mate_erdei
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás