Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

GÖDÖLLŐ ÉJSZAKAI GYALOGOS TELJESÍTMÉNYTÚRA – JÚNIUS 25.

Te is nehezen veszed rá magad a sportolásra a nyári melegben? Próbálsz reggelente korábban kelni, hogy ne a tűzőnapon kelljen mozognod, de inkább éjszakai bagoly vagy? Van egy jó tippünk: Gödöllő Éjszakai Gyalogos Teljesítménytúra!

Válassz a 6, 12, 20 vagy 30 km-es túrák közül, teljesítsd a távot kellemes időjárásban és zsebeld be az Ötpróba pontokat. Előnevezés nincs, így még nem késő meghozni a döntést, hogy Te is ott leszel!
Godollo_ejszaka

IV. EDELÉNYI KASTÉLYSZIGET KÖRÖK – JÚNIUS 25.

Magyarország hetedik legnagyobb kastélya Edelényben épült a Bódva folyó szigetén. 2014-es felújítását követően rendkívül nagy népszerűségnek örvend a turisták körében és immár 4. alkalommal kerül megrendezésre az Edelényi Kastélysziget Körök.

A verseny kiváló alkalom arra, hogy gyorsan, de alaposan megismerd kívülről a barokk kor építészeti emlékét, majd levezetésképp megcsodáld belülről a festményekkel teli falait.
Siess, mert a résztvevők létszáma korlátozott, mindössze 400 ember róhatja köreit ezen a különleges helyszínen!
Edeleny

KŐSZEGI CSILLAGOK ÉJSZAKAI TELJESÍTMÉNYTÚRÁK – JÚNIUS 25.

Sokan tapasztaltuk már milyen üdítő és felszabadult érzés napközben járni a vidéket és rácsodálkozni egy-egy tájegység csodás természeti adottságaira. Na, de vajon milyen érzés és látvány lehet mindez éjszaka?

A kivilágított Kőszeg városa magával ragadó lehet, melyet most Neked is lesz lehetőséged felmérni, ha csatlakozol a rövid, közép vagy hosszú távot túrázók mezőnyéhez!
Koszegi_Csillagok

EXTREMEMAN 25.75/EXTREMEMAN113 – JÚNIUS 25-26.

Érdekel a triatlon? Nagy álmod, hogy egyszer teljesítsd a nagyatádi hosszú távot? Vagy már jártas vagy a sportágban? Bárhogy is legyen az eXtremeMan 25.75 Kaposvár és az eXtremeMan113 Kaposvár kiváló alkalom arra, hogy rajthoz állj.

A szombati napon a sprint távon melegíthetsz, majd vasárnap a középtávon mérettetheted meg magad. A két nap kiváló felkészülés az eXtremeMan Nagyatád futamára, de az Ötpróba pontok már az egy napos küzdelemért is járnak.

Te melyik távot teljesíted?
Extreme_Kaposvar

ZALATRIATLON SPRINT 2022 – JÚNIUS 26.

Mindig is ámuldozva nézted a TV-ben a sportolókat? Rendszeresen jársz szabadidősport rendezvényekre, de kíváncsi vagy milyen egy igazi verseny? Váltsd ki most a triatlon versenyengedélyedet és tapasztald meg a versenysport világát a Zalatriatlon Sprint 2022 - E. ON Utánpótlás Ranglistaversenyen.

És ne aggódj, az Ötpróba pontok sem maradnak el.

Zala

4. RÁCALMÁSI SZIGETFUTÁS – JÚNIUS 26.

Találd meg a neked való mozgásformát a csodálatos rácalmási Jankovich-kúriánál és a családot se hagyd otthon. Idén 4. alkalommal megrendezésre kerülő 4. Rácalmási Szigetfutás - Gyalogtúra és Nordic Walking-on futhatsz, túrázhatsz, de akár Nordic Walkingolva is teljesítheted a távot.

Bármelyiket is választod, a megérdemelt Ötpróba pontok a zsebedben landolnak majd.

Racalmas
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás