sportolok_ME

Kedves Sporttársunk!

PARKOLÁS A MOZGÁS ÉJSZAKÁJÁN

parkolo
Aki korán érkezik autóval, nem csak ingyen tud parkolni, de még szabad helye is lesz.


A Múzeum Mélygarázsban tudsz parkolni, amelybe a Dózsa György útról lehet behajtani, a Damjanich és a Dvořák sétány kereszteződésben. A helyszínen keresd a Liget+ sátrat és ott Liget+ regisztrációért cserébe kaphatsz 2 órás ingyen parkolást biztosító kupont. (Azon túl már fizetős, de védett helyen van az autód a Városliget alatt!) Mivel a parkolóhelyek korlátozott számban elérhetőek, azt javasoljuk, érkezz meg 21:00 óra előtt, hogy biztos legyen szabad hely a mélygarázsban!

INGYEN BÖLÉNYBURGER A MOZGÁS ÉJSZAKÁJÁN!

billog
A sportolás előtt töltsd fel a kalóriaraktáraidat a billog foodtruckban, ami péntek éjjel, június 17-én kitelepül a Hősök terére. Az amerikai bölényhús az egyik legtáplálóbb és B12 vitaminban gazdag fehérjeforrás, amit Bandita séf és csapata 21:00 és 22:00 óra között INGYEN biztosít az éhes sportolóknak. A bölényburgeket frissen sütik vaslapon és érkezési sorrendben adják ki a billog fekete foodtruck autójából, egy embernek, egy burgert!
Természtesen a 21:00 előtt és 22:00 óra után további ínyencfalatokat is tudtok vásárolni a jalapenos Texasburgertől a vega BeyondMeatburgerig! Az 1 órás ingyenes időszakon túl, készpénzzel és kártyával tudsz fizetni. Addig is csekkold az étlapot: www.billog.hu vagy kövesd be itt: https://www.facebook.com/billogfoodtruck

MELEGÍTSÜNK BE EGYÜTT ZUMBÁVAL A MOZGÁS ÉJSZAKÁJÁN!

zumba22022
Június 17-én péntek este 20:45-től kezdődik a Hősök terén felállított nagyszínpad előtt egy zenés, csoportos bemelegítés, ahova minden résztvevőt várunk nagy szeretettel! Érdemes már ekkor érkezni bármilyen sportágat választunk (A dunai sárkányhajósokat leszámítva), mert az ünnepélyes megnyitó a leglátványosabb felvonulása a résztvevőknek, ahol fesztiválhangulatban nyitjuk közösen a Mozgás Éjszakáját!

A megnyitó alatt kisorsolunk egy Trek kerékpárt és egy Garmin sportórát, majd indul egy fergeteges zumba party. Igazi latin életérzés, pörgős dallamok és hatalmas buli, ami minden sportághoz meghozza a hangulatot és jókedvet. Találkozunk a Hősök terén 20:45-kor!


NYEREMÉNYJÁTÉK A MOZGÁS ÉJSZAKÁJÁN!

21:15-kor a Hősök terén felállított nagyszínpadon több nyereményt is kisorsolunk, ezért érdemes ott lenned ebben az időpontban a Mozgás Éjszakáján!

A www.mozgasejszakaja.hu oldalon a kiemelt sporteseményekre (futás, gyaloglás, görkori, kerékpározás, sárkányhajó) történt regisztrációval már részt is veszel a sorsoláson, amivel egy Garmin Forerunner 255 sportórát nyerhetsz. Itt a regisztráltak között fogunk sorsolni!
Azok, akik már 20:15-től érkeznek, átvehetnek egy tombolajegyet az Ötpróba sátorban (1 ember, 1 tombolát) ingyenesen, amivel egy Trek DualSport1-es kerékpárt tudnak nyerni, szintén a 21:15-kor tartott sorsoláson. A kerékpárt a helyszínen tartózkodó, tombolajeggyel rendelkezők között sorsoljuk ki!

A sportolással is értékes nyereményeket lehet szerezni, ha regisztráltok az Ötpróba rendszerébe és gyűjtitek a pontokat. Bővebben az Ötpróbáról: www.otprobaparizsba.hu

GYŰJTS ÉLMÉNYT ÉS ALÁÍRÁST AZ OLMIPIKONOKTÓL A MOZGÁS ÉJSZAKÁJÁN!

21:00-től egy órán át garantáltan lehet a meghívott olimpikonokkal, sportolókkal, hírességekkel találkozni a Hősök terén. Kérhettek aláírást Cseh Laci úszónktól, Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónktól, kihívhatjátok az akadálypályán Nagy Danit, az Exatlonból is jól ismert sportolónkat, Zumbázhattok közösen Storcz Botond olimpiai bajnok kajakosunkkal, vagy beszélgethettek egy jót Tamás Ritával a Ne Pánikolj, Sportolj! bloggerével. További ismert sportolóük pedig a közel 25 sportág egyikében fog melletted futni, kerékpározni, evezni, gyere és sportold át velünk az éjszakát! Bővebben: www.mozgasejszakaja.hu

Sportadományokat is gyűjtünk a Mozgás Éjszakáján

Használt és új sporteszközökkel tudtok most segíteni az ukrán és kárpátaljai menekülteknek a Mozgás Éjszakáján, június 17-én, péntek éjjel a Hősök terén. Adománygyűjtés is lesz péntek este Budapesten a Városligetben, ahol kifejezetten szabadidős sporteszközöket gyűjtenek a szervezők. Kerékpár, görkori, kosárlabda, focilabda, roller, tollas stb.

A résztvevőket és adományozókat arra kérjük, hogy a felajánlott sportszereket az Ötpróba sátorba adják le az este folyamán a Hősök terén, 21:00-tól.

Az adományokat elsősorban a helyi segélyszervezeteken keresztül a hazánkban tartózkodó ukrán háború menekültjeinek adjuk át a gyűjtés után.Most mindezt INGYENESEN megteheted, ráadásul sötétedés után, június 17-én éjszaka!
Ötpróba pontokért a GeoGo alkalmazást használva vagy csak saját szórakoztatásodra és az élvezet, a társaság kedvéért túrázd le velünk a kényelmes 5,2 km-t vagy vegyél részt az éjszakai futóverseny rövid (3250 m), közép (6540 m) vagy hosszú távján (10300 m).
futas_2022
Jobban kedveled a gyorsabb, lendületesebb sportokat? Akkor a kerékpározás és a görkorcsolyázás a Te sportod! Erre is lehetőséged lesz, tekerj le 18 km-t vagy korizz 10 km-t az éjszakai Budapest lenyűgöző látványát magadénak érezve! Az Ötpróba pontok itt sem maradnak el, amennyiben teljesítésed igazolod a GeoGo alkalmazással.
kerekpar_2022
Ha ez mind nem lenne elég, kínálunk még Neked legalább 17 féle mozgásformát (pl.: latin táncok, tollaslabda, fitnesz, jóga, harcművészetek, teqball, sakk, stb.), melyet 21:00 és 04:00 között szabadon, INGYENESEN űzhetsz a Mozgás Éjszakája fesztiválhangulatában, barátaiddal, rokonaiddal, ismerőseiddel!

Mi a világért sem hagynánk ki, tarts velünk Te is!
Csatlakozz a Facebook-eseményhez és kövesd a Mozgás Éjszakája Facebook oldalát a legfrissebb tudnivalókért!

Találkozzunk június 17-én, a Hősök terén és a Városligetben!
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás