TISZTELT SZERKESZTŐSÉG

Június 17-én éjszaka kerül megrendezésre a Mozgás Éjszakája a Hősök terén és Városligetben.

Az esemény kapcsán küldjük el az alábbiakban sajtóhírünket, szíves felhasználásra, kérve közreműködésüket médiájukban való megjelenítésre!

Köszönettel és sportbaráti üdvözlettel:

Dr. Kiss Gergely
kommunikációs igazgató
háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó
vip@sportagvalaszto.hu
Varró Barbara
ügyvezető
06 70 368 9983
barbara@sportagvalaszto.hu

JÚNIUS 17-ÉN MOZGÁS ÉJSZAKÁJA A HŐSÖK TERÉN ÉS A VÁROSLIGETBEN!

Megújult a Városliget, a belváros tüdeje, ideje felavatni!

Hangolódj egy szezonnyitó sportfesztivállal a nyárra és sportold át az egész éjszakát több ezer ember társaságában.

Pörgős zumba és izzasztó spinning a kivilágított Hősök terén, élményfutás az éjszakai Andrássy úton, SUP-ozás a Városligeti-tavon, esetleg egy lazító jóga a Liget hűvös fái és a csillagos ég alatt? Ha ezeket és akár még húsz másik mozgásformát is szívesen kipróbálnál, akkor a Mozgás Éjszakája a Te bulid lesz!

zumba2 fotó 2022
Az ingyenes rendezvény mindenki számára nyitva áll!

Az esemény egyben az Ötpróba szabadidősport-mozgalom idei legnagyobb durranása is, hiszen öt különböző sportágban is lehet pontot gyűjteni, csak rajtad áll, mennyit pipálsz ki közülük! Fontos, hogy aki szeretné gyarapítani az egységei számát, mindenképp regisztráljon a geogo.hu oldalon és ne hagyja otthon okostelefonját! A virtuális útvonalakat nyilvántartó honlap használatával tudja ugyanis majd „elszámolni” a teljesítéseit.

A menü a következő: kényelmes, egyben látványos gyalogtúra (5,2 km) a vadonatúj Néprajzi Múzeum tetejét is érintve, éjszakai futóverseny rövid (3250 m), közép (6540 m) vagy hosszú távon (10300 m), ha pedig a lendületesebb sportok hoznak lázba, válaszd a 18 km-es városi kerékpártúrát a főváros nevezetességeivel vagy görkorizz a Városligetben a laza tízest. Aki pedig vízre szállna a pontokért a rendezvény keretein belül, aznap délután megteheti ezt Szentendréről indulva az Árpád-híd mellett található UTE vízitelepig, összesen 15 km-t sárkányhajózva.
futás fotó 2022
Ha Téged nem feltétlenül a versenyzés adta adrenalinlöket hajt, hanem a könnyedebb, lazább mozgásformákat kedveled, akkor sem fogsz unatkozni. Próbáld ki a további 17 egyéb sportot (a teljesség igénye nélkül: latin táncok, tollaslabda, fitnesz, jóga, harcművészetek, teqball, sakk, stb.), 21:00 és 04:00 óra között a Mozgás Éjszakája fesztiválhangulatában, barátaiddal, rokonaiddal, ismerőseiddel!
kerekpar_2022
A nyár legmenőbb szabadidősport-eseménye lesz a Mozgás Éjszakája, ne hagyd ki Te sem!
ME_2022_event_cover_
Csatlakozz a Facebook-eseményhez és kövesd a Mozgás Éjszakája Facebook oldalát a legfrissebb tudnivalókért!

Találkozzunk június 17-én, a Hősök terén és a Városligetben!