futas_2022
2019 után újra: Mozgás Éjszakája! Sportoljuk át az éjszakát több ezer ember társaságában a Hősök terén és a megújult Városligetben!

Melegíts be egy pörgős zumbával vagy pattanj fel a 100 spinning kerékpár egyikére a Hősök terén! Fedezd fel gyalogtúrán a Néprajzi Múzeum új épületének tetejét és feltétlenül próbáld ki a SUP-ozást a városligeti tavon!

Most mindezt INGYENESEN megteheted, ráadásul sötétedés után, június 17-én éjszaka!

Futottál már a Mozgás Éjszakáján az előző évek bármelyikén? Most ismét itt a lehetőség!
Fuss ingyenesen rövid (3250 m), közép (6540 m) vagy hosszútávot (10300 m) a lenyűgözően megújult Városligetből 22:15-kor rajtolva, vezessen utad az éjszakai fényáradatban az Andrássy úton egészen az Oktogonig, majd érkezz vissza a Hősök terére és vesd bele magad az önfeledt, hajnalig tartó sportolásba! Élvezd a felszabadult, örömteli sportolást több ezer szabadidő sportoló társaságában!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

me-video-banner
Ha ez nem lenne elég, kínálunk még Neked legalább 20 féle mozgásformát (pl.: latin táncok, tollaslabda, fitnesz, jóga, harcművészetek, teqball, sakk, stb.), melyet 21:00 és 04:00 között szabadon, INGYENESEN űzhetsz a Mozgás Éjszakája fesztiválhangulatában, barátaiddal, rokonaiddal, ismerőseiddel!

Mi a világért sem hagynánk ki, tarts velünk Te is!

Csatlakozz a Facebook-eseményhez és kövesd a Mozgás Éjszakája Facebook oldalát a legfrissebb tudnivalókért!

http://mozgasejszakaja2022.hu/

Találkozzunk június 17-én, a Hősök terén és a Városligetben!
ME_2022_poszt
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás