Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

15. VITÉZLŐ TELJESÍTMÉNYTÚRA – MÁJUS 14.

Melyik az egyetlen vidéki Ötpróba-esemény, amelyen öt különböző sportágat is kipróbálhatsz? Hát persze, hogy a Vitézlő! Ne feledd, a 60 pontos melegítőhöz legalább ennyire szükséged is lesz.

Irány Szendrő és pipáld ki az összeset akár egyetlen nap alatt!
Vitezlo_01
Vitezlo_02
Tégy Te is így és nevezz legkésőbb május 12. 20:00-ig!

15. INTERSPORT TOUR DE TISZA-TÓ – MÁJUS 14.

A Tisza-tó és környéke tavasszal az ország egyik legszebb helye. Tekerj a tó körül a 15. Intersport Tour de Tisza-tó eseményen. Idén végre teljesült az, amiben résztvevők és szervezők egyaránt évek óta reménykedtek: felújították a Kisköre-Abádszalók közötti, rossz minőségű szakaszokat. Mostantól nincs kifogás, akár komoly versenytempóban is körbetekerhető a tó jó minőségű úton.

Próbáld ki május 14-én!
TDT1
Szombaton a 15. Intersport Tour de Tisza-tó eseményen úgy gyűjtheted a bringás Ötpróba-pontokat, hogy közben egy csodás tavaszi napot töltesz el a tó körül. A 3 pontot érő 65 kilométeres táv elég hosszú ahhoz, hogy kihívásnak éld meg, ugyanakkor nem túl hosszú ahhoz, hogy átlagos edzettséggel is teljesíthető legyen.

Bringázz a barátokkal vagy akár nagyobb gyerekekkel, a tó körül számos lehetőség van arra, hogy menet közben pihenőket iktassatok be, és legyen egy szuper napotok.
TDT2

ORFŰI KRITÉRIUM, ORFŰ-GYŰRŰFŰ-ORFŰ MTB ÖKOTÚRA –
MÁJUS 15.

A Mecsek ideális helyszín egy bicikli verseny megrendezéséhez, legyen szó országúti vagy hegyi kerékpárról. A táj gyönyörű, lejtőkből és emelkedőkből sincs hiány. Pont ezért ajánljuk figyelmedbe az orfűi rendezvényeket, ahol a 15 km-től egészen a 123 km-ig találsz futamokat.

Nevezésre a helyszínen is lesz lehetőség, így ne aggódj, biztosan marad hely neked is!
Orfui_kriterium

DM BALATON RUN – MÁJUS 21.

2022-ben másodjára kerül megrendezésre a dm Balaton Run!

Ezen az eseményen nem kell attól tartani, hogy valaki nem elég profi. A mozgás szeretete köt össze minket, és a közösségi élmény egy gyönyörű környezetben. Májusban Zamárdi a futóké lesz! Az egészséges életmód jegyében kezdők és újrakezdők, a család apraja-nagyja állhat rajthoz a második dm Balaton RUN versenyen. A verseny napján igazi dm-es fesztivál hangulat vár mindenkit!

A kezdőket öt és tíz kilométeres távokon várjuk, a haladókat a félmaratoni és félmaraton váltó számokon, továbbá REGIO Kölyök Körök gyerekfutamokkal is készülünk, hogy senki ne maradjon ki a futásból.
DMR22-COVER
DÁTUM ÉS HELYSZÍN: 2022. május 21. szombat; Zamárdi, Szabadstrand

TÁVOK:
5,25 km // 10,5 km // 21,1 km; REGIO Kölyök Körök: 1 km - 4 km

LÉTSZÁMLIMIT:
3000 fő

A rajtcsomagban kiváló minőségű Mizuno pólót találsz, a célban egyedi tervezésű befutóérem vár és ezen az állomáson is teljes környezetbarát pohármentes frissítést biztosítunk! A futóútvonal szinte teljes egészében a víz mellett halad, így bőven lesz alkalom kiélvezni az első nyári napsugarakat, a “Balaton feelinget”!

Ne feledd: a változás benned kezdődik!

További infó a versenyről itt:
https://futas.maratonman.hu/dm-balaton-run/
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás