Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

HERVIS ZSÁMBÉKFUTÁS – JÚNIUS 4.

Fedezd fel futva a Zsámbéki-medencét és zsebeld be érte az Ötpróba pontokat!

A két rövidebb távon (5 és 10 km) a településeken és szinte végig aszfalton vezet az út, míg a leghosszabb távon (21 km) indulók a táv felében kipróbálhatják a Nyakas természet adta lehetőségeit és terepezhetnek egy kicsit.
Hervis

TDP BALATON MARATON – JÚNIUS 4.

Számos kerékpár verseny kerül megrendezésre a Balaton körül, ám a legtöbb szűkös szintidőhöz van kötve. A TdP - Balaton Maraton nagy előnye, hogy a Balaton Maraton Szabadon futamon nincs időmérés.

Ha Te is szeretnél versenybe szállni, de nem tudod teljesíteni a szintidőket vagy nem vagy biztos benne, hogy sikerülne, akkor kiváló alkalom ez, hogy tekerj egy kört és felmérd hol tartasz.
TDP

TOUR DE MÁTRA (KÉKESTETŐ) – JÚNIUS 4-5.

Töltsd a hétvégét a Mátrában! Válassz a szombati 86 km-es vagy a vasárnapi 18 km-es útvonal közül. Ha pedig igazi kihívást keresel, érj a csúcsra mind a két nap!

Ráadásul a családot sem kell otthon hagyni, hiszen a II. Tour de Mátra Országúti Kerékpárverseny szervezői számos családbarát programmal készülnek az egész rendezvény ideje alatt.

Nevezni a rajt előtti utolsó óráig lehet!
Tour_de_matra

ZAMÁRDI BÁZIS BEEVEZÉS – JÚNIUS 4.

Ha nyár, akkor Balaton! Ha sport, akkor vízitúra! Szállj vízre Zamárdiban, evezz 6 vagy 15 km-t és zsebeld be az Ötpróba pontokat, miközben a Tihanyi-félszigetet csodálod!

Ráadásul a Zamárdi Bázis Beevezés kiváló felkészülési lehetőség a Balaton-átevezésre. Kár lenne kihagyni!
Zamardi_bazis

INTERSPORT KESZTHELYI KILOMÉTEREK – JÚNIUS 5.

Töltsd a nyár első hétvégéjét Keszthelyen és gyűjtsd az Ötpróba pontokat. Válassz az 5, 10, 20 vagy akár 40 km-es távok közül és ródd a kilométereket festői környezetben.

Ugye sikerült bekerülnöd az Intersport Keszthelyi Kilométerek mezőnyébe?

Intersport_keszthely

FIGHTERS’ RUN SIROK – JÚNIUS 11-12.

Jövő hétvégén kerül megrendezésre a Fighters' Run Sirokon, ahol a 15 év feletti résztvevők egyénileg, vagy akár csapatban teljesíthetik a 8 és 10 km közötti pályát, amelyet 20-25 akadállyal tarkítanak a szervezők.

Szombaton, az egyéni napon versenyzői (Alfa) és nem versenyzői (Béta) futamokban lehet indulni. A vasárnapi nap a csapatoké; 2-3-4 fős férfi, női és vegyes teamek is nevezhetnek. Érdekesség, hogy a csapatoknak végig együtt kell haladniuk a pályán és az akadályokat is speciális szabályokkal kell teljesíteniük. Igazi csapatépítés lesz a javából!

Szombaton délután Farkaskölykök versenyt is rendeznek a legkisebbeknek, ahol négy korcsoportban lesz lehetősége indulni a 4 és 14,99 év közötti gyerekeknek.

sirok_sima
Az eseményen fesztiválhangulat, kitelepülő partnerek, aktivitások és büfé várják a résztvevőket és kísérőiket. A helyszínen limitált számban kempingezésre is lehetőség van, szombat este pedig egy kis bulival kedveskednek a szervezők. A rendezvény hétvégéjén a verseny résztvevői kedvezményes belépővel látogathatják a település történelmi nevezetességét, a Siroki várat.

Az Ötpróba is ott lesz Sirokon, mi több, a Fighters' Run egyéni- és csapatversenyének célba érkezői 2 Ötpróba pontot is bezsebelhetnek a teljesítésért!

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás