Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Május 30-ig kedvezményes áron nevezhetsz a június 26-ai esemény bármely távjára!

A kőbányai lakosok részére 300 db INGYENES nevezést hirdetünk meg, tehát az első 300 jelentkező DÍJMENTESEN nevezhet az általa választott távra. Fontos, hogy az indulóknak kőbányai lakhelyüket a rajtszám átvételkor a lakcímkártya felmutatásával szükséges igazolniuk!
Szent_L_posztok_01_v2
Online vagy személyesen, EARLY BIRD árainkon MÁJUS 30-IG van lehetőséged nevezni –eddig az időpontig szükséges befizetned is a kedvezményes összeget – a Szent László Napi Futásra –, előnevezésed pedig legkésőbb JÚNIUS 20. ÉJFÉLIG adhatod le az általad kiválasztott táv valamelyikére.

Versenyszámok: Ovis futam (300 m), Sulis futam (700 m), Családi futam (700 m), Szent László Napi 5-ös (5,3 km), Szent László Napi 10-es (10,5 km), Szent László Napi Félmaraton (21,1 km) – Egyéni és váltó.

BUDAPESTI NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ ÉS NAGY HANGSZERVÁLASZTÓ – MÁJUS 27-28.

Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó 2022. május 27-28-án, pénteken és szombaton, 9 és 17 óra között, a Merkapt Sportközpontban.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
NSV_2022_majus_banner_970x250
Kerestél, kutattál, de még nem találtál rá arra a sportágra, melyet szívesen űznél akár egyesületi keretek közt? Megismerkednél és kipróbálnál olyan mozgásformákat, melyek kevésbé népszerűek és ismertek, de annál különlegesebbek és izgalmasabbak? Találkoznál személyesen hazánk legeredményesebb, olimpiai, Világ – és Európa bajnok sportolóival egy aláírás, fotó erejéig?

Vonz a zene világa, de eddig elérhetetlennek érezted? Felcsillan a szemed egy-egy dallam, modern vagy klasszikus zene hallatán? Szívesen megismernéd a hangversenyeken és koncerteken látott hangszereket közelebbről? Nyitott lennél a szakképzett oktatók útmutatásaira, tanácsaira, hogy könnyebben elindulhass a zene felé vezető úton?

Amennyiben a fenti kérdések bármelyike illik Rád, akkor nincs mese, irány a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó!
Több mint 100 sportág, több mint 20 hangszer, 20 000 látogató, olimpiai, Világ – és Európa-bajnok sportolók, neves zenészek, szakképzett oktatók. Ez mind a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, amely május 27-28-án (péntek, szombat) 9 és 17 óra között várja a látogatókat a Merkapt Sportközpontban (Budapest, X. kerület, Maglódi út 12/A).

MOZGÁS ÉJSZAKÁJA – JÚNIUS 17.

TÖLTSD AZ ÉJSZAKÁT SPORTOLÁSSAL TÖBB EZER EMBER TÁRSASÁGÁBAN!
Sportolj szabadon egy egész éjszakán át Budapest szívében, a gyönyörűen felújított Városligetben és a Hősök terén, június 17-én. Az ikonikus helyszínen 25 sportágban próbálhatod ki magad és rátalálhatsz arra, melyben a legtöbb örömöd leled. A „sportfesztivál feeling” az egész tested átjárhatja, az Ötpróba pontokkal pedig a zsebedet tömheted majd ki.
ME_2022_poszt
Különleges helyet foglal el a 2022-es Ötpróba Párizsba programsorozat naptárában a június 17-ei Mozgás Éjszakája, hiszen több Ötpróbás sportágban is lehetőséged lesz pontot szerezni egy éjszaka alatt, a GeoGo alkalmazás segítségével.

Futhatsz, túrázhatsz, bringázhatsz, görkorcsolyázhatsz, de még evezhetsz is!
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás