Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

TÉGED IS VÁR A KRONES RUN!

Nevezz online kedvezménnyel május 24-ig!

Várunk titeket szeretettel a Maratonman Versenysorozat harmadik állomásán, Debrecenben! A Krones Run-on a résztvevők, összesen négy táv közül választhatnak, a 10 km-es táv pedig váltóban is teljesíthető. A májusi verseny célja a sport és a testmozgás népszerűsítése mellett, a Déli Ipari Park bemutatása, ahol néhány évvel ezelőtt a Krones Hungary volt az első beköltöző.
krones_Hirlevel_1200x628
Távok:
- Családi futam -> 1,5 km
- Start Futam -> 3 km
- 5 km
- 10 km egyéni és váltóverseny

A rajtcsomagban minőségi MIZUNO eseménypólóval, az útvonalon teljes BioTechUSA frissítéssel, a célban pedig egyedi befutóéremmel vár a Maratonman csapata!

A versenyről további infót itt találtok: https://futas.maratonman.hu/krones-run/

V. INTERSPORT TISZA-TAVI JÓTÉKONYSÁGI ÖSSZEFUTÁS
MÁJUS 28.

I. TISZA-TÓ BIKE KERÉKPÁROS TÓKERÜLÉS, SARUD
MÁJUS 29.

Töltsd május utolsó hétvégéjét Sarudon! Hogy miért? Mert itt garantáltan élménydús programokban lesz része mindenkinek, legyen szó kicsikről, nagyokról, fiúkról, lányokról, kutyásokról és kutyátlanokról.

A sarudi Élményfaluban kerül megrendezésre az V. Intersport Tisza-tavi Jótékonysági Összefutás és az I. Tisza-tó Bike Kerékpáros Tókerülés, ahol futásban és országúti kerékpárban gyűjtheted a pontokat.
Intersport_Tiszato

TISZA-TÓ BEEVEZÉS, SARUD
MÁJUS 28.

A Tiszta-tó kedvelt célpont a hajózni szerető emberek számára. Madárvilága lenyűgöző, vízfelülete pedig nyugodt, így kiváló helyszín akár kezdők számára is. Nem meglepő, hogy a Hazai Vizeken eseménysorozat egyik állomása a Tisza-tó Beevezés, Sarudon.

Ha szeretnéd megismerni Te is ezt az egyedülálló és lenyűgöző tavat, ülj hajóba május 28-án a sarudi Élményfaluban. Online nevezésre május 26-ig van lehetőség!
Tiszato_beevezes

I. CEGLÉDFÜRDŐ FUTÓFESZTIVÁL – MÁJUS 28.

Futni szinte bárhol lehet. Az utcán, a futópályán, a teremben, a vízparton, de akár egy aquaparkban is. Igaz, ha strandolni mész és úgy húzol futócipőt furcsán fognak rád nézni. De ha az I. Ceglédfürdő Futófesztiválon indulsz, nem Te leszel az egyetlen “őrült”, aki a fürdőzés helyett a futás választja.
Cegledfurdo

2. MAPEI-EDURACE CSALÁDI TEREPFUTÓ NAP – MÁJUS 29.


Budapesttől 35 km-re, Domonyvölgyben, csodás természeti környezet és egész napos családi gyereknapi program várja az Ötpróba pontokat gyűjtőket és családjukat!

Terepfutó távok kicsiknek és nagyoknak, közös Color Run örömfutás, "Fuss gyorsabban egy lónál!" kihívás a bátraknak, és hagyományőrző lovasbemutató a Lázár Lovaspark jóvoltából.

Még lehet nevezni és regisztrálni a kísérőket!
otproba_endurance
Minden célba érkezőt befutócsomag vár a támogatók ajándékaival, a gyerekek nyakába aranyérem kerül, a legalább 3 km-t teljesítők pedig egyedi tervezésű befutóéremmel gazdagodnak!

Dátum és helyszín: 2022. május 29. vasárnap, Domonyvölgy

Távok: Egyéni: 3 / 6 / 9 / 12 km // Csapat: 4 x 3 km // Gyerekeknek: 500 / 1000 / 3000 m

MCDONALD’S BRINGAMÁNIA TOUR DE BALATON – MÁJUS 28.

Szeretsz biciklizni és imádod a Balatont? Vegyítsd az élményeket! Tekerj a McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton 2022-n, ahol mindenki megtalálja a neki való túrát, hiszen 6 és 206 km közti távok között lehet válogatni.

Te mennyit vállalsz?
McDonalds

IV. KEDVENC KERESKEDŐHÁZ NAPLEMENTE FÉLMARATON – MÁJUS 29.

Teljesítsd a 10, 21 vagy 42 km-es távot a Balaton part egyik legszebb szakaszán. Rajtolj a boglári Gömbkilátó lábától és érj célba a csodás földvári kikötőben. És ha mindez nem lenne elég, a nap zárásaként csodáld meg a naplementét a Balaton közepéről a IV. Kedvenc Kereskedőház Naplemente Félmaraton résztvevőivel.
Kedvenc_v2
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás