Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

VI. FUSS NEKI FUTÓFESZTIVÁL – ÁPRILIS 23.

Ennél közelebb csak akkor lehetsz a Balatonhoz, ha csobbansz! Ezen az élményfutamon Balatonlelle és Balatonboglár legcsodásabb helyszíneit fogjuk érinteni, mindvégig közvetlenül a parton haladva. Ne hagyd ki: jelentkezz most, ha még nem tetted meg!

Nevezés: https://korido.hu/2022FN_reg
Fuss_neki

VI. OHP REKORDFUTÁS – ÁPRILIS 23.

Az Óhegy park Kőbánya egyik legszebb és legzöldebb környéke, ahol egy profi és a futók körében nagyon népszerű rekortán körpálya vár az Ötpróbázókra. Próbáltad már?
Ha nem, akkor itt a szuper lehetőség, hogy jó társaságban, pontokért teszteld a helyet – ha pedig igen, akkor reméljük, szívesen visszajössz egy pontszerző futam erejéig.
OHP

IX. STRÁZSA HONVÉD EMLÉK-TELJESÍTMÉNYTÚRA – ÁPRILIS 23.

Mutasd meg, hogy bírod a „kiképzést” egy békés kirándulás erejéig a természetben! Ezzel a hagyományos teljesítménytúrával az MH 52. Hunyadi Mátyás Javítóezredre emlékezünk, amelyet 25 éve számoltak fel – de civileket is sok szeretettel várunk, sőt!
Strazsa

VI. SZEGED MARATON – ÁPRILIS 24.

Reméljük, hogy az áprilisi időjárás nem tréfál meg minket, és a nevéhez méltóan valóban napfényben fog úszni Szeged a maraton napján! A hangulat és a társaság szinte garantáltan szuper lesz, az előző évek tapasztalataiból kiindulva.

Szóval akár kezdő vagy, akár maratonista, akár valahol a kettő között: ott a helyed!
Szeged_maraton

NAGYATÁD MARATON FUTÓFESZTIVÁL – ÁPRILIS 24.

Ultrásként kimaxolhatod akár mind az 50 km-t, de rajthoz állhatsz 5 km-ért is, ha éppen ott tart az edzettségi szinted! Egy a lényeg: gyere, mozogj velünk, és már kapod is a pontokat!
Ha az eXtremeMan Nagyatád versenyre készülsz, akkor ez a futam jó alkalom lehet a futópálya megismerésére.
Nagyatad
GARMIN WTF BRZSNY – ÁPRILIS 24.

A szemed és a lelked nagy eséllyel szereti az erdőt – de mit szeret és mit bír a lábad? A WTF (Way To The Forest) erdei futóversenyeken eldöntheted, hogy aszfalton vagy terepen futsz, ahogyan épp jólesik.
A Börzsöny szépségei adottak, a többi csak rajtad áll!
Garmin-1
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás