Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

ÖTPRÓBA ÚSZÓNAPOK GÖDÖLLŐ – MÁRCIUS 5.


Szokás szerint pörögnek az események az Ötpróba háza táján: elérkeztünk az Ötpróba Úszónapok idei utolsó vidéki helyszínéhez. Indítsd jól a tavaszt, és szerezz úszópontokat a lehető legkényelmesebben, akár kezdőként is: profi medencében, olimpiai - Világ - és Európa-bajnok sportolók társaságában!

Ki csobban velünk a helyszínen?

Uszonapok_Godollo_03
A BBU Földi Alatti Futás után Kiss Gergely és Gajdos Tamás a futócipőt úszósapkára cseréli, hogy idén utoljára ússzanak vidéken az Ötpróba Úszónapok keretein belül.

Találkozz velük Te is március 5-én, Gödöllőn, tempózzatok együtt az Ötpróba pontokért!
Uszonapok_Godollo_02

KARNEVÁLLAL ÜNNEPELTÜK A VISSZATÉRÉST

Elkészült a 2022. február 20-án megrendezett ’BBU Föld Alatti Futás – Élményfutás karneváli hangulatban’ eseményünk beszámolója.

Egy kis ízelítő:
„A világjárvány okozta korlátozások miatt 2020 februárjában rendezhettünk legutóbb Föld Alatti Futást, illetve ugyanezen év októberében csábíthattuk le legutóbb a futókat a kőbányai pincerendszerbe. Ez most nagy örömünkre újból megtörténhetett, hiszen február 20-án ismét birtokba vehettük a titokzatos alagútrendszert, ezúttal a karneváli életérzésre felfűzve a földfelszín feletti és alatti tematikát.

Nem titkolt vágyunk volt az utóbbi években, hogy egyszer Budapestre és azon belül is Kőbányára, a Föld Alatti Futásra hozzuk a világ leghangulatosabb és legnépszerűbb karneváljainak „feelingjét”, így nem volt kérdés, hogy a verseny – és az alagútfutás visszatérését egy igazi fiesztával szeretnénk megünnepelni.

Egy igazán hosszú napot terveztünk, 7 futótávval és 1 túratávval, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig, a gyermekektől a felnőttekig, a szabadidő sportolóktól az amatőrökig, vagy akár a profikig mindenki megtalálja az edzettségi állapotának, hangulatának megfelelő versenyszámot.”
BES_9438

GÖCSEJ GALOPP TELJESÍTMÉNYTÚRA ÉS TEREPFUTÁS – MÁRCIUS 6.

Tudtad, hogy nemcsak hungarikum létezik, de zalaikum is? A hagyományos Göcsej Galopp 55/44/33/22/16/11/5 teljesítménytúra és terepfutás éppen ezt a megtisztelő címet érdemelte ki. Egy okkal több, hogy Zalában gyűjtsd a pontokat!

Te a futásra vagy a túrázásra nevezel?
Gocsej_galopp
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás