Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

ÖTPRÓBA ÚSZÓNAPOK KAPOSVÁR – FEBRUÁR 26.

Már csak 2 lehetőséged maradt arra, hogy az Ötpróba Úszónapokon szerezz pontokat, utána lassan jönnek a kicsivel nehezebb nyílt vízi események! Ha Kaposvár pont útba esik neked, vagy szívesen megismernéd a somogyi megyeszékhelyt, akkor nevezz most, és csobbanj velünk, az utolsó előtti alkalommal!

Kezdőknek (is) ideális, könnyebb kihívás vár rád.

Uszonapok_Kaposvar_01
Természetesen Kaposvár sem marad ki a jóból, ami a helyszíni „meglepetésvendéget” illeti, hiszen sávról-sávra „úszhatsz össze” nagykövetünkkel, az olimpiai ezüst – és bronzérmes CSEH LÁSZLÓVAL. Megéri tehát jelentkezni és a pontok mellett begyűjteni egy-egy fotót vagy aláírást.
Uszonapok_Kaposvar_02

ÖTPRÓBA ÚSZÓNAPOK GÖDÖLLŐ – MÁRCIUS 5.

Köszöntsd a tavaszt egy jóleső csobbanással, és a pontegyenleged gyarapításával! Idén utoljára tempózhatsz az Ötpróba Úszónapokon, utána indulnak a nagy nyílt vízi rendezvényeink, hiszen szépen kúszik felfelé a hőmérő higanyszála.

Ha nem vagy még gyakorlott úszó, vagy csak kényelmesebbnek érzed a beltéri körülményeket, akkor Gödöllőn a helyed!
Uszonapok_Godollo_01

MÁRCIUSI ÖTPRÓBA PONTSZERZŐ ESEMÉNYEK

Hurrá, közeledik a tavasz, és ezzel mindenki örömére újra kezdetét veszi a szabadtéri sportok szezonja! Úgyhogy a márciusi naptárunkat már tele is pakoltuk neked Ötpróba-programokkal: szemezgess belőlük kedvedre, és persze ne felejts el időben nevezni!
2022_Marciusi_esemenyek_v2

5 JÓ OK, HOGY MIÉRT ÖTPRÓBÁZZ

Ha rendszeresen velünk tartasz a futamokon, akkor már biztosan tapasztalatból tudod, mennyi minden miatt lehet szeretni az Ötpróbát. Egy kis emlékeztető motivációként viszont sosem árt: erre az 5 szuper dologra garantáltan számíthatsz, ha kitartóan gyűjtögeted a pontokat!

Hajrá!
5ok_otproba
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás