Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
A február 20-ai BBU Föld Alatti Futás alkalmával lehetőséget biztosítunk túrázásra azon Ötpróbázóknak, akik szívesen megismernék Kőbánya legszebb részeit és betekintést nyernének a futás nagy távjainak birodalmába, a kőbányai pincerendszerbe. A 8 km-es táv kialakításával lehetőségük nyílik az 1 Ötpróba pont megszerzésére.

A túra profi túravezető idegenvezetésével zajlik. A túrára a nevezés kötelező, mely történhet online, vagy a verseny napján, a versenyközpontban is. A nevezés tartalmaz egy karszalagot, melyet a túra során viselni kell és egy ajándék kitűzőt.

A túra főbb látnivalói között megtalálható a Csősztorony, az egyik legkedveltebb budapesti futóhelyszín az Óhegy Park, a Dreher Villa és annak udvara, valamint a pincerendszer, mely számos a futás karneváli tematikájához köthető meglepetést, izgalmas látványvilágot és élvezhető effektet is rejt magában.

A túrán csak 14 év felettiek vehetnek részt!

Foldalatti_2022_poszt_tura_v2

ÖTPRÓBA ÚSZÓNAPOK SZEGED – FEBRUÁR 5.

Mosd ki a gondokat a fejedből: kerüljön a helyükre büszkeség és önbizalom! Az Ötpróba Úszónapok szegedi állomásán nemcsak pontgyűjtésre, de egy kis lelki feltöltődésre is lehetőséged lesz. Hiszen szuper társaság vár, az úszás pedig köztudottan az egyik legjobb stresszoldó! Persze a fűtött uszoda és a hullámzástól mentes, profi medence sem elhanyagolható szempont.

Nevezz legkésőbb február 1. éjfélig!
Uszonapok_Szeged_02

KOMÉTA 12. FUTÓFARSANG – KAPOSVÁR – FEBRUÁR 6.

Tudtad, hogy egy kaposi bál után született Csokonai Dorottya című, farsangi témájú eposza? A Dorottya ház azóta is áll, és nem véletlen, hogy az emberek örömmel öltöznek jelmezbe a hagyományos kaposvári futófarsangon!

Állj rajthoz te is, aztán fürödj a Virágfürdőben, nézd meg Rippl-Rónai villáját és látogass el a híres kaposvári színházba, ha van kedved.

Még egy jó hír: a Kométa idén ismét rengeteg ajándékkal kedveskedik majd a húsimádó futóknak!
Kometa
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás