Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

ÖTPRÓBA ÚSZÓNAPOK SZEGED – FEBRUÁR 5.

Miért várnál a nyílt vízi úszóprogramokra, ha fűtött uszodában, országszerte több helyen, hullámzásmentes medencében télen is tempózhatsz az Ötpróba-pontjaidért?

Ha Szeged éppen közel esik hozzád, vagy kirándulnál egy kicsit, akkor nevezz most a február eleji Ötpróba Úszónapok helyi eseményére!
Uszonapok_Szeged_01
Szívesen tempóznál egy medencében nagykövetünkkel? Storcz Botond háromszoros olimpiai bajnok kajakos ezúttal lapátok nélkül „száll vízre” és méreti meg magát 1500 méteren az Ötpróba pontokért. Ő már biztosan ott lesz Szegeden február 5-én! Na, és Te?

Ne feledd, legkésőbb február 1. éjfélig nevezhetsz!
Uszonapok_Szeged_03

ÖTPRÓBA ÚSZÓISKOLA


Azt tervezed, hogy idén átúszod a Balatont? Teljesítetted már az 5,2 km-es távot, de javítani szeretnél az idődön? Mindig is álmodoztál arról, hogy keresztbe szeled a magyar tengert, de sosem mertél neki vágni?

Jelentkezz most az Ötpróba Úszóiskolába és készüljünk együtt a Balaton-átúszásra. Bármi is a célod, nálunk megtalálod a helyed, hiszen tudásszintednek megfelelő oktatást tartunk számodra, legyen szó az alapokról vagy épp a gyorsaság fejlesztéséről.
272064081_5534454953238012_3442996636756150452_n

BBU FÖLD ALATTI FUTÁS – ÖTPRÓBA TÚRA – FEBRUÁR 20.


Erdei túrán már biztosan jártál, főleg ötpróbásként – de karneválon vagy Budapest titkos pincéiben is szereztél már túrapontokat?

Most megteheted: Kőbánya legszebb részeinek bebarangolása mellett egy extrém helyszínt is útba ejthetsz velünk az Ötpróba-pontokért. A sejtelmes, történelmi kuriózum kőbányai pincerendszer idén fergeteges karneváli hangulattal fogadja a futók mellett a túrázókat is!
Foldalatti_2022_poszt_tura_v2 (1)
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás