Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:

ÖTPRÓBA ÚSZÓNAPOK KECSKEMÉT – JANUÁR 22.

A népszerű uszodák hátránya, hogy hobbiúszóként csúcsidőben nem biztos, hogy nyugodtan úszkálhatsz a sávodban. Egy Ötpróba úszóeseményen viszont mindig jut neked elég hely, és persze pont is, ha teljesíted a vállalt távodat!

Az Ötpróba Úszónapokon télen is kényelmesen, biztonságos úszómedencében tempózhatsz, ha nem lennél még elég magabiztos a nyári nyíltvízi kihívásokhoz és hullámokhoz.

A következő állomás Kecskemét: tarts velünk, menni fog, de siess, hiszen legkésőbb január 18. éjfélig nevezhetsz!
Uszonapok_Kecskemet_02

ÖTPRÓBA ÚSZÓISKOLA

Te is így érzed magad a vízparton, vagy ha épp hajóba kellene szállnod? A melegítő megszerzése a célod, de nem tudod teljesíteni az 5 különböző sportágat?
Ne aggódj, van megoldás!

Csatlakozz az Ötpróba Úszóiskola tanfolyamaihoz, ahol 8, 16 vagy 24 alkalmas bérletek közül választhatsz. Szerezd meg velünk a kellő vízbiztonságot és egyben az első úszó pontodat is, hiszen már az oktatás végén pontokért tempózhatsz.
Uszoiskola_poszt_nefelj_v2

SZIGETELŐ TELJESÍTMÉNYTÚRA – BUDAPEST – JANUÁR 23.

Menekülj a csendes téli természetbe a nagyvárosi zaj elől! Az immár hagyományos, 4. szülinapját ünneplő Szigetelő Teljesítménytúrán Budapest három gyönyörű szigetét barangolhatod be, a választott távtól függően.

Szigetelj velünk télen is!
Szigetelo

FEBRUÁRI ÖTPRÓBA ESEMÉNYEK

Ötpróbásként mozgalmas február elé nézhetsz: minden hétvégén egy újabb szuper lehetőség nyílik az izgalmas és tartalmas kikapcsolódásra. Keresztbe-kasul beutazhatod az országot a pontokért, kedved szerint váltogathatod a sportágakat, és akár farsangi jelmezben is bolondozhatsz a magad és mások jókedvéért!

Melyik futamon találkozunk?
2022_Februari_esemenyek_v2
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás