Geogo_logo-1

Kedves GeoGo felhasználó!

2021.11.01.-én egy hibajelenséget tapasztaltunk a GeoGo működésében. Bizonyos esetekben nem lehetett a túra teljesítéseket elindítani. A hiba okának vizsgálata során arra jutottunk, hogy a problémát az okozza, hogy ezekben az esetekben nem töltődik le az útvonal track (gpx) fájlja a telefonra és emiatt hiúsul meg a túra felvétele, indítása is.

A hiba csak Telekomos hálózat használata esetén jelentkezik, egyéb internet szolgáltatót (pl: Vodafone, Telenor) használó felhasználók esetén a GeoGo az eddig megszokott módon működik.

A hiba észlelését követően a programban végeztünk egy módosítást (4.0.29-es verzió), ami lehetővé teszi a túrák felvételét, indítását Telekomos internet használat esetén is. Azonban ilyenkor a track fájl nem fog letöltődni, azaz térkép nézetben csak az ellenőrző pontok jelennek meg, a nyomvonal nem. Az ellenőrző pontokon történő igazolás Telekomos internet kapcsolattal is a megszokott módon működik, így az útvonalak igazolt teljesítésének nincs akadálya.

Sajnos a probléma jelenleg is fennáll, ezért a hiba elhárításáig arra kérünk mindenkit, hogy a telefonján a teljesítendőútvonalakat lehetőség szerint NE Telekomos internet kapcsolaton keresztül vegye fel.

Megértéseteket, türelmeteket köszönjük!

Üdvözlettel:
GeoGo üzemeltetés