Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
A több mint negyvenéves múltra visszatekintő Ötpróba mozgalom legújabb kiírásának 2021. június 1-i megszületésével kezdetét vette a párizsi olimpiáig tartó ciklus. Örömteli, hogy már több Ötpróbázónk elérte a megérdemelt egyedi garantált ajándékát, amelyhez ezúton is gratulálunk. Mindenki számára ismert és hivatalos, hogy a 2021-2024. között zajló Ötpróba Párizsba ciklus garantált ajándékai a Magyarock, azaz a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos márkájának a termékei lesznek.

A kérdés, hogy mikor vehetőek át a megérdemelt Ötpróba ajándékok?

Kozlemeny_02

ELKÉSZÜLT A 2022-ES ÖTPRÓBA ESEMÉNYNAPTÁR

Már elérhető a 2022-es eseménynaptárunk! Tervezd meg most, hol fogsz pontokat szerezni jövőre, és melyik futamra milyen ütemezésben kell edzened! A kihívásokról mi gondoskodunk – a többi csak rajtad áll.

Neked melyik futam teljesítése a 2022-es fogadalmad?
Esemenynaptar_02_v2

SZILVESZTERI NAGY DURRANÁS – GEOGO KIHÍVÁS

Nagy szeretettel hívunk meg az év legnagyobb ingyenes „bulijába”, ami kizárólag rólad és a sportolásról szól majd december 31. és január 1. között az ország egész területén!

Szabadság, sport és Ötpróba pontok a mi szilveszteri ajánlatunk! Csatlakozz a Nagy Durranáshoz, hódítsuk meg együtt a GeoGo pályákat!

Helyszín: 175 Ötpróba – Maradj Fitten pálya és 76 Országos Kéktúra útvonal, melyek csak Rád várnak és arra, hogy szabadon sportolj és bezsebeld a teljesítéseidért járó Ötpróba pontokat. Erre a két napra „feloldjuk a korlátozásokat”!
Geogo_2021_poszt_durranas_07

FÖLD ALATTI FUTÁS 2022 – ÉLMÉNYFUTÁS KARNEVÁLI HANGULATBAN

Alapozd meg már most a farsangi hangulatodat: nevezz kedvezményes áron, január 2-ig a BBU Föld Alatti Futásra!

Budapestre hozzuk a kedvedért a világ legnagyobb karneváljainak életérzését – a jókedvről pedig a bolondos jelmezbe öltözött futótársak és persze a mozgás hatására tomboló örömhormonok gondoskodnak.

Ott a helyed az év első fergeteges bulifutásán, amire újra extrém helyszínen, a kőbányai pincerendszerben kerül sor.
Foldalatti_2022_poszt_02
Olvasd el a verseny részleteit!
Csatlakozz a verseny Facebook-eseményéhez!
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás