Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Farsang futócipőben: Budapestre varázsoljuk a legendás karneválok hangulatát, Velencétől Rión át egészen New Orleansig!

Ahogy a farsang, úgy a BBU Föld Alatti Futás is egyre inkább hagyománnyá válik: ne hagyd ki a 2022-es futamot sem, aminek ismét egy különleges helyszín, a rejtélyes kőbányai pincerendszer ad otthont!

Ez az a hely, ahol bátran szabadjára engedheted a fantáziád: most egy napig lehetsz bármi és bárki, ami és aki csak lenni szeretnél. Fuss bolondos jelmezben, ha kedved tartja – de ha kedvenc edzőruhádban esik a legjobban a mozgás, akkor is köztünk a helyed!
Változatos távok kicsiknek (ovis, sulis és családi futam) és nagyoknak (4.3 km, 7 km, 14 km, 21 km) látványos effektek, szuper zene, szórakoztató maskarák és mutatványok teszik felejthetetlenné a futás élményét, teljesítményedet pedig mutatós farsangi éremmel és természetesen Ötpróba pontokkal jutalmazzuk.

Nevezz most: szeretettel, jó társasággal és fergeteges karneváli hangulattal várunk!

Foldalatti_2022_megnyilt_a_nevezes_5p
Olvasd el a verseny részleteit!

Csatlakozz a verseny Facebook-eseményéhez!

SZILVESZTERI NAGY DURRANÁS – GEOGO KIHÍVÁS

Nagy szeretettel hívunk meg az év legnagyobb ingyenes „bulijába”, ami kizárólag rólad és a sportolásról szól majd december 31. és január 1. között az ország egész területén!
Szabadság, sport és Ötpróba pontok a mi szilveszteri ajánlatunk! Csatlakozz a Nagy Durranáshoz, hódítsuk meg együtt a GeoGo pályákat!

Helyszín: 175 Ötpróba – Maradj Fitten pálya és 76 Országos Kéktúra útvonal, melyek csak Rád várnak és arra, hogy szabadon sportolj és bezsebeld a teljesítéseidért járó Ötpróba pontokat. Erre a két napra „feloldjuk a korlátozásokat”!

Olvasd el cikkünkben, hogy mit is tartalmaz ez a csábító ajánlat!
Geogo_2021_poszt_durranas_06
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás