Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Jön a tél és nincs lehetőséged pontot gyűjteni vizes sportágban?

Az Ötpróba Úszóiskola kapui eddig is nyitva álltak, ám most még nagyobb üzemre kapcsol.
Akár víziszonyod van, akár kiválóan úszol, itt a helyed, hiszen a tanfolyamokon nem csak fejlődhetsz, de meg is szerezheted úszópontjaidat.

Válaszd a 8, 16 vagy 24 alkalmas bérletet és szakképzett oktatók tanácsain keresztül sajátíthatod el az úszás rejtelmeit.

Csatlakozz a saját szintednek megfelelő csoporthoz és az oktatás végén teljesítsd az Ötpróba távokat, ezzel bezsebelve 1, 2 vagy akár 4 pontot.

Uszoiskola_poszt_01

SZILVESZTERI NAGY DURRANÁS – GEOGO KIHÍVÁS

Zárd a 2021-es és nyisd a 2022-es esztendőt is velünk, sportolj szabadon a GeoGo-val Ötpróba pontokért december 31-én és január 1-jén!

Nagy szeretettel hívunk meg az év legnagyobb ingyenes „bulijába”, ami kizárólag rólad és a sportolásról szól majd december 31. és január 1. között az ország egész területén!

Szabadság, sport és Ötpróba pontok a mi szilveszteri ajánlatunk! Csatlakozz a Nagy Durranáshoz, hódítsuk meg együtt a GeoGo pályákat!

Helyszín: 175 Ötpróba – Maradj Fitten pálya és 76 Országos Kéktúra útvonal, melyek csak Rád várnak és arra, hogy szabadon sportolj és bezsebeld a teljesítéseidért járó Ötpróba pontokat. Erre a két napra „feloldjuk a korlátozásokat”!

Olvasd el cikkünkben, hogy mit is tartalmaz ez a csábító ajánlat!
Geogo_2021_poszt_durranas_01_v2

ÚJ ÖTPRÓBA PONTSZERZŐ ÚTVONALAK A GEOGO-NFÜRED – TIHANY KÉT LÁBON

Élni tudni kell! Ennek a pazar, közvetlen Balaton-parti útvonalnak a teljesítése nemcsak a testednek, de a lelkednek is jót fog tenni, hiszen a látvány önmagáért beszél. Kirándulásnak sem utolsó: a gyalogtúra egyik végpontján, Füreden sok más látnivaló mellett Ötvös Csöpi, azaz a balatoni hajós-színész Bujtor István szobrával szelfizhetsz. A másik végponton, Tihanyban pedig bejárhatod az apátságot, és a magasból is gyönyörködhetsz a tó szépségében.
Fured_Tihany
FÜREDI SÉTA

Egy könnyed, mégis kiadós sétára hívunk: a Balaton-part egyik legszebb szakaszán vezető GeoGo pálya ideális választás, ha kicsit átmozgatnád magad, miközben a panorámában gyönyörködsz. Ha már arra jársz, akkor ne hagyd ki a füredi Vitorlás téren a legendás színész és balatoni hajós, Bujtor István szobrát!
fured_banner-001
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás