Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Dobpergés… Íme, az október 23-ai Kolonics György Emlékfutás aranyban fürdőző befutóérme. Neked hányadik lesz ez a kollekcióban?! Egymást követő ötödik évben rendezzük meg az eseményt, mely során legendás kenusunk előtt tisztelgünk, a futás szeretetével, egy népszigeti közösségi élménnyel.
Erem_latvany_uj
A célba érkezők jutalmául szolgáló emlékérem mellett természetesen elmaradhatatlan az esemény egyedi pólója is, mely a mostani kreatívhoz hasonlóan arany-fekete színekben pompázik. Nevezz legkésőbb október 19. éjfélig és a helyszínen a rajtszám mellett ezt is megkapod majd!
Kolonics_2021_polo_v4

ÖTPRÓBA SÁRKÁNYHAJÓZÁS –
KOLONICS GYÖRGY EMLÉKFUTÁS – OKTÓBER 23.


Ragadj lapátot és evezz az Újpesti-öbölben vagy a Nagy-Dunán!
Kolonics_2021_poszt_sarkany
Az október 23-ai, Kolonics György Emlékfutáson a futószámok mellett sárkányhajózásra is lehetőséget adunk, mellyel érdemes élni, hiszen 2021-ben utoljára ragadhatsz lapátot és ülhetsz össze egy hajóba a családoddal, a barátaiddal vagy akár Ötpróbázó társaiddal.

Az Újpesti-öbölben kialakított 6 km-es táv leevezése még a kezdőknek is sikerülni fog, a Nagy-Dunán kijelölt 10 km-es táv, a felfelé evezés okán már kicsit „keményebb dió”, de egy jó csapattal, jó hangulatban ez is teljesíthető.

36. SPAR BUDAPEST MARATON FESZTIVÁL – OKTÓBER 9-10.

Hétvégén újra elstartol a futam, ahol minden évben csak egyetlen dolog számít: a közös városi futás szeretete, edzettségi szinttől függetlenül! Az útvonal Budapest legszebb látnivalói mellett halad el a Duna-hidaktól a Budai Váron, a Gellérthegyen és a Parlamenten át a Margitszigetig. Gyere, és töltődj fel a látvánnyal, a futótársak lelkesedésével és a mozgás örömével! Te melyik távot célzod meg?
Spar
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás