Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre a Budapest Átevezés október 9-én, új köntösben, természetesen extra körítéssel!
Garantáljuk, hogy a vízi sportok szerelmesei páratlan élményekkel gazdagodhatnak, hiszen az Átevezés mellé számos extra meglepetés és kiegészítő program párosul.
BP_atevezes_kivetito
A magadénak tudnád például az esemény hivatalos pólóját és a teljesítésért járó emlékérmet?! Hogy megkaphasd őket, nincs más dolgod, mint jelentkezni és leevezni 10 km-t ismerősökkel, barátokkal egy sárkányhajóban vagy versenyengedéllyel saját kajakodban, kenudban, esetleg SUP deszkádon.
erem
budapest-atevezes-polo

XV. NN ULTRABALATON – OKTÓBER 1-3.


Közép-Európa leghosszabb futóversenyén már indulni is presztízs, hiszen évről évre nehezebb bekerülni a mezőnybe. Szóval, ha neked sikerült, akkor tényleg hozd ki belőle és magadból minden tekintetben a maximumot! Mi ott leszünk, hogy szurkoljunk neked, és hogy jóváírjuk a pontjaidat!
UB_1200x628_poszt
Előre bocsájtjuk, hogy hogyan is tudod majd jóváíratni a megtett kilométerek után megérdemelt Ötpróba pontjaidat.

SZENDRŐ KÖRÜL GYALOGSZERREL – OKTÓBER 2.

Becsapós az esemény neve, de csupa kellemes meglepetést tartogat számodra: valójában a gyalogszer, vagyis a túrázás mellett még 3 pontszerző sportágat űzve fedezheted fel Szendrőt és környékét. Egy sportágat választasz, vagy bevállalsz többet is?
Előzetes jelentkezési határidő: 2021. szeptember 30. 22.00
Szendro_korul
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás