Azonosítód:

amit ne felejts el megadni nevezéskor!
Pontjaid:
Otproba-szofelho_hirlevel

Kedves Ötpróbázó!

Repül az idő, de az Ötpróbával mindig van lehetőség javítani az idődön, és legfőképpen a pontegyenlegeden! Már csak bő 2 hónap maradt az évből a gyűjtögetésre: használd ki! Novemberben akár minden hétvégén pontvadászatra indulhatsz. Melyik eseményen találkozunk?
Esemenyek_nov

5 JÓ OK AZ ŐSZI SPORTOLÁSRA

Ismerős érzés: amikor korán sötétedik és lóg az eső lába is, akkor érthetően nehezebb rászánni magadat az edzésre. Összeszedtünk a sok közül 5 okot arra, amiért mégis érdemes erőt venni magadon ősszel is, és sportcipőt húzni. Mert mindig találhatsz bőven motivációt a pontgyűjtésen túl is!
5_ok_osz

SZEZONZÁRÓ ÖTPRÓBA BRINGAISKOLA EDZÉSEK – NOVEMBER 13.

Ugye tudjátok, hogy bringapontokat edzéssel is lehet szerezni?! Szezonzárásként meghirdetjük a november 13-ai dátumot, mely során lehetőség van országúti és hegyi kerékpár edzésen való részvételre, természetesen Ötpróba pontokért! Tekerj a legmodernebb pedelec kerékpárokkal, szakképzett túravezetők iránymutatása mellett!
Bringaiskola_poszt_07_frissitett

HOSSZÚ HÉTVÉGE A LÁTHATÁRON: IRÁNY A TERMÉSZET A CSALÁDDAL!

Ez a hosszú hétvége sokak számára a családi emlékekről fog szólni. Ha pedig már úgyis együtt töltöd az időd a szeretteiddel, miért ne iktathatnátok be egy kis szabadtéri mozgást is a programba az újabb családi élmények kedvéért, amikre aztán jó lesz emlékezni? Az őszi természet gyönyörű, Ötpróba eseményekből és GeoGo pályákból sincs hiány, szóval csak biztatni tudunk!
Hosszu_hetvege_nov

ILYEN VOLT AZ OKTÓBER 9-EI BUDAPEST ÁTEVEZÉS

Íme, az október 9-én, több mint 400 fő részvételével, fantasztikus időben, gyönyörű látvány és jó hangulat mellett lezajlott Budapest Átevezés videós összefoglalója.
ytv-bpa
otproba-logo-001
Kövess minket:
facebook instagram 
Leiratkozás