VG_2021_1200x628

Kedves Nevező

Az alábbiakban küldjük a szeptember 25-ei Vizesgála eseményen tartandó kardiológiai szűrővizsgálat részleteit, kérjük, figyelmesen olvasd el!

A Semmelweis Egyetem Városmajor Szív- és Érgyógyászati Klinikájának jóvoltából idén is ingyenes kardiológiai szűrővizsgálatot biztosítunk azoknak, akik érvényes nevezéssel rendelkeznek a gála előtti úszóversenyre, és betöltötték a 14. életévüket. 14 év alattiak a vizsgálaton nem vehetnek részt!

A szűrések időtartama személyenként akár 30-40 percet is igénybe vehet, emiatt több szűrőállomást biztosítunk az úszók számára.

A vizsgálatokat 08:00-14:00 között végzik, mely időtartam alatt kb. 80 főt tudnak megvizsgálni, így előfordulhat, hogy mindenkire nem kerül majd sor.

A vizsgálatokra előzetes regisztráció nincs, a helyszíni sorban állást követően lehet részt venni rajtuk. Amennyiben az idősávod megengedi, javasoljuk, hogy még az úszás előtt vegyél részt a szűrésen, mielőtt átöltöznél és vízbe ugranál. Vizes testfelületen nem tudják a vizsgálatot elvégezni, így ha úszás után szeretnéd kérni azt, mindenképp öltözz át előtte.
Várunk szeretettel!

Üdvözlettel:
Vizesgála csapata


meghivo-logok-1320x602